UPDATE THEORIEAVONDEN

21-05-2020

Theorieavond 25 mei 2020 nog even uitgesteld ...

Helaas is het nog niet toegestaan om een gezamenlijke theorieavond te organiseren, dus de avond van 25 mei a.s. stellen we nog even uit. Zodra het wel mogelijk is samen te komen, geven we de nieuwe datum door.
 
Hoewel het bijwonen van de theorieavond wel een vereiste is voor het verkrijgen van baanpermissie, willen we iedereen met voldoende golfvaardigheden wel de kans geven om lekker veel te oefenen. Dus we hebben onze eigen regels wat aangepast.
  • Iedereen die zich heeft aangemeld voor de theorieavond en voldoende lessen heeft gevolgd, krijgt een tijdelijke baanpermissie. Onze golfprofessionals (Edwin of Michel) geven aan ons door dat er voldoende lessen (6) zijn gevolgd.
  • Zodra het mogelijk is wordt er weer een theorieavond georganiseerd. Iedereen met tijdelijke baanpermissie heeft dan de mogelijkheid om deze avond bij te wonen, zodat de status 'baanpermissie' definitief kan worden gemaakt. Het bijwonen is ook na het eventueel halen van het regelexamen nog verplicht. Dit klinkt wat zwaar en formeel, maar het is vooral bedoeld om kennis te maken met andere beginnende golfers en met onze golflocatie en onze golfclub.
Om toch alvast voldoende theoretische kennis op te doen, raden we iedereen aan om een golfregelboek voor startende golfers (te verkrijgen via de golfshop op het golfpark) door te nemen. En er is ook veel informatie voor beginnende golfers te vinden op onze website, klik hier

Hopelijk tot snel en veel plezier met golfen!
 
Met vriendelijke groet,
Mandy Boer
UPDATE THEORIEAVONDEN

« Terug