Stuur Ben van Maanen een kaartje ... Update

19-04-2020

Update 25 april 2020 door Cees Duijzer

Vorige week vrijdag heb ik jullie bericht van het zeer ernstige ongeluk wat Ben heeft gehad.

Inmiddels heb ik hem zelf deze week een paar keer aan de telefoon gehad en hij wil al degenen die hem een kaartje hebben gestuurd bijzonder bedanken. Hij heeft er zo'n 75 mogen ontvangen. Toen lag hij nog alleen op een kamer en dan word je gesterkt door zo’n grote groep van onze golfclub die met je meeleeft.
 
Ik heb hem zojuist aan de telefoon gehad en hij gaat heel langzaam vooruit. Hij kan net zitten en heeft nu wel elke dag een kwartier therapie in een zwembad waar hij merkt dat hij elke dag iets meer kan. Maar het gaat heel langzaam. De operatie aan zijn been is wel goed verlopen maar dat duurde 4 uur. Zijn bovenbeen was totaal verbrijzeld. Al zijn ribben zijn gebroken en ook zijn borstbeen is op verschillende plaatsen gebroken. Ook zijn er nekwervels beschadigd. Hij had 17 hechtingen in zijn hoofd en die waren vanmorgen verwijderd.
 
Het herstel zal zeker nog 3 tot 6 maanden gaan duren en hij hoort komende week wanneer hij overgeplaatst wordt naar een revalidatie centrum in Utrecht om te gaan revalideren.  Zodra ik het adres hiervan heb dan zal ik dit met jullie delen, zodat we Ben nog eens een kaartje kunnen sturen in deze moeilijke tijd. Hij mag maar 1 persoon bezoek ontvangen per dag.
 
Ik hoop jullie op dit moment weer voldoende te hebben ingelicht.

______________________________________________________________

Wij hopen dat Ben heel veel kaartjes gaat ontvangen!


Vrijdag 17 april jl. ontvingen wij van Cees Duijzer het volgende bericht:

Afgelopen woensdagochtend heeft Ben van Maanen een zeer ernstig ongeluk gehad op de Woudrichemseweg waarbij hij zeer ernstig gewond is geraakt. Ben heeft zowel zijn linker  onder- als bovenbeen gebroken, diverse ribben gekneusd en mogelijk gebroken en ook zijn borstbeen en wervels zijn beschadigd.Verder een bloeduitstorting op zijn hoofd en een hersenschudding.

Hij is donderdag geopereerd aan zijn been en maakt het nu naar omstandigheden redelijk goed. Hij is goed bij kennis en maakt al weer wat grapjes.

Ik hoop snel het laatste nieuws te ontvangen van zijn vrouw Wil.


Mogelijk kunnen we hem een kaartje sturen daar hij buiten zijn vrouw geen enkel bezoek mag ontvangen? Ben ligt in het UMC in Utrecht. Het adres is:

UMC, afd. Traumatologie
D02244 Huispost

Postbus 85500
3500 GA UTRECHT

Ik hoop jullie hiermee op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Ik hou jullie op de hoogte en uiteraard hoop ik jullie ook binnen niet al te lange tijd weer te ontmoeten.

Cees Duijzer

 
Stuur Ben van Maanen een kaartje ... Update

« Terug