Slot Maandbeker

19-10-2020

Het had een feestje moeten worden!!!! De slotwedstrijd van de maandbekerwedstrijden in het 25-jarig jubileumjaar van onze golfclub.

Voor de winnaars had de beeldhouwer Jaap Hartman uit Woudrichem 2 mooie bronzen golfers gemaakt.
 
Door de corona zou het bijna allemaal in het water zijn gevallen want met de snel stijgende besmettingen in ons land kwamen we in een halve lockdown. De regels werden in het hele land aangescherpt maar gelukkig bleef de golfbaan open en konden we zaterdag 17 oktober onze 5e en laatste wedstrijd spelen.
 
26 Deelnemers verschenen aan de start en deden hun uiterste best de fel begeerde 1e plaats te bemachtigen. Hans Mostert en Bert van den Braassem stonden vooraf op de eerste plaats, maar wisten helaas in de laatste wedstrijd hun voorsprong niet te behouden. De koplopers zaten in de laatste flight, om de spanning nog wat op te voeren.
 
Na afloop van de wedstrijd werd er geteld en gerekend en werd de stand opgemaakt. Helaas mocht er geen prijsuitreiking plaatsvinden op de golfbaan. Maar ... een mens is vindingrijk en ... de prijzen kwamen allemaal bij de winnaars terecht.
 
DE UITSLAG VAN DE MAANDBEKERWEDSTRIJD 2020 IS GEWORDEN:
 
Categorie A:
  1. Robbert van Dijken met  32 p.
  2. Hans Mostert met 30 p.
  3. Anton Kuijntjes met 29 p.
Categorie B:
  1. Gerrit van Esch met 29 p.
  2. Mike Morris met 28 p.
  3. Bert van den Braassem met 27 p.
Het was de bedoeling dat Jaap zelf de prijzen zou komen overhandigen maar in verband met zijn gezondheid en corona kon dat niet. De winnaars kregen het mooie beeldje uit handen van de wedstrijdleiding. Daarnaast was er de wisselbeker. Prachtige bloemen gesponsord door Art & Flowers en schitterende wijnpakketten aangeboden door Gall&Gall in Almkerk.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting. Tekst gaat onder de foto's verder.
   

Hopelijk kunnen we in november met onze winterbekerwedstrijden starten.
 
Klik hier voor volledige uitslag en hier voor de eregallerij.
 
Felicitaties voor allen!
Gerrit en Ria
 

P.S. Een ware kampioen ben je als je op de slotdag zo eindigt (zie de grafieken hieronder)
Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.
 
Slot Maandbeker

« Terug