Prachtige Old-Grand-Dad-pet cadeau

03-09-2021

Beste Old Grand-Dad,
 
Je hebt al een tijd niets van me gehoord, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt binnen de Old Grand-Dad kringen.
 
Een van de dingen die het leven zo leuk maakt voor golfende opa’s is het spelen van onderlinge wedstrijden. Zoals je weet is er een afvaardiging van 5 Old Grand-Dads van Almkreek bij het regionale kampioenschap aanwezig geweest en hierbij hebben Jan Aantjes en Dick Boer het zo ver geschopt dat ze mochten deelnemen aan de nationale kampioenschappen op de golfbaan Crossmore. Ook daar hebben beide grootvaders/donateur zich kranig geweerd en beiden zijn ze, binnen een veld van 100 deelnemers, bij de eerste 16 geëindigd. Waarlijk een prestatie van formaat. Hulde! 
 
Dick Boer heeft zijn belevenissen op Crossmore op schrift gesteld en dat verhaal mogen jullie in de eerstkomende Nieuwsbrief verwachten. Of lees hier.
 
Inmiddels hebben we weer 3 nieuwe Old Grand-Dad mogen verwelkomen en wel Luuk de Boer, Peter Killian en Klaas Mulckhuyse waarmee het aantal grootvaders/donateur naar 66 gestegen is. Leuk, maar bij zo’n grote club als de onze nog veel te weinig en daar wil ik wat aan doen.
 
Al vaker heb ik jullie opgeroepen om eens om je heen te kijken of je niet een golfende opa kent die nog geen donateur is van de Stichting Old Grand-Dad. Ik doe dat nu nog een keer, maar verbind daar wel een cadeau aan. Mocht je een nieuwe donateur aanbrengen dan krijg je helemaal gratis zo’n prachtige Old-Grand-Dad-pet en de opa die je aanbrengt krijgt er ook een. Rustig maar Luuk, Klaas en Peter die van jullie ligt al klaar😀. De overige petten die ik nog heb gaan dienen als prijs bij de komende twee wedstrijden. 
 
Op maandag 20 september spelen we weer onze gezamenlijke wedstrijd op Almkreek en ik reken op veel deelnemers. Je kunt je voor deze wedstrijd inschrijven via de Almkreek app en mocht dat niet lukken stuur mij dan maar een mailtje. 
 
De laatste wedstrijd van het jaar spelen we op maandag 18 oktober.
 
Vriendelijke groet,
Lex Overweter
Clubconsul Old Grand-Dad
Prachtige Old-Grand-Dad-pet cadeau

« Terug