Old Grand-Dad Trofee

23-05-2021

Beste Old Grand-Dad,

17 Mei jl. hebben we onze eerste van de twee wedstrijden van dit seizoen gespeeld die gaan bepalen wie van ons de best golfende Opa van Almkreek wordt en met de Old Grand-Dad Trofee naar huis gaat en om te bepalen welke 5 spelers de beste score hebben en naar het regiokampioenschap mogen om daar de kleuren van Almkreek te verdedigen.

Na een paar last minute afzeggingen gingen we met 21 man de baan in onder wat je noemt wisselende weersomstandigheden. Dat wisselende vind je ook terug in de einduitslag waarbij 3 man met 36 stf punten binnenkwamen en de spelers in de staart van het peloton zich tevreden moesten stellen met rond de 20 stf. De complete uitslag vind je in de bijlage (volgt).

Gert de Bie, George Lukkezen, Bas Verschoor, Gerard de Kock en Ton van Oudheusden maken op dit moment de meeste kans om op Welderen te gaan spelen, maar mocht je dit keer niet zo hoog geëindigd zijn of geen gelegenheid gehad hebben om mee te spelen, niet getreurd, want je krijgt een herkansing en wel op 21 juni. Klik hier voor de uitslag.

Op maandag 21 juni spelen we namelijk de tweede wedstrijd en de spelers die het beste scoren over deze wedstrijden gaan naar Welderen en de eerste onder hen krijgt de Old Grand-Dad Trofee. Let wel het gaat om de score per wedstrijd en niet om een optelling van de scores van beide wedstrijden.
 
Zoals het er nu naar uitziet zullen we dan in staat zijn om in ieder geval na afloop op het terras bij te praten onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Op dat moment zullen we ook de Trofee uitreiken en bekend maken wie ons bij het regionale kampioenschap gaan vertegenwoordigen.
 
De wedstrijd van 21 juni staat vermeld in de Almkreek app, dus aarzel niet en schrijf je in via de app. 
 
Vriendelijke groet,
Lex
Clubconsul OGD Almkreek
 
Old Grand-Dad Trofee

« Terug