OLD GRAND DAD NIEUWS

22-12-2020

Beste Old Grand-Dad,
 
Gelukkig is er goed nieuws van het Old Grand-Dad front te melden in deze sombere tijd.
 
Op 28 september (ja, toen konden we nog bij elkaar komen) hebben we onze eerste en meteen ook laatste OGD clubwedstrijd gespeeld. Hierbij was ook de OGD-regioconsul aanwezig, die er in zijn dankwoord na afloop van de wedstrijd op wees dat er behoefte is aan goede doelen die eventueel door Old Grand-Dad gesponsord zouden kunnen worden.
 
Onze Old Grand-Dads Kees Kelder en Koos Burgman hebben dat goed in hun oren geknoopt en hebben een aanvraag ingediend voor respectievelijk de vervanging van een tillift voor de St. Paardensport Gehandicapten Langstraat en Omstreken in Kaatsheuvel en voor wedstrijdmateriaal voor de Rapid Rollers, de afdeling Rolstoelhockey van de Gorinchemse Hockeyclub Rapid.
 
Inmiddels zijn zowaar beide aanvragen door de betreffende commissie gehonoreerd! De St. Paardensport voor gehandicapten mogen een bedrag van EUR 4.400,00 tegemoet zien en de Rapid Rollers EUR 1.500,00.
 
Hoewel de toekomst natuurlijk zeer ongewis is, heb ik het clubbestuur gevraagd om voor volgend jaar 5 OGD-wedstrijden in de planning te zetten: eens per maand, te beginnen op een maandag in mei 2021. Een wedstrijd gecombineerd met de Old Grand Dads van De Loonsche Duynen (voorheen de Efteling) maakt onderdeel uit van dit programma.
 
Op dit moment hebben we 60 Old Grand-Dads op Almkreek rondlopen. De stichting kan nog veel meer donateurs gebruiken. Er lopen nog zo veel opa’s op Almkreek rond die nog geen donateur van onze stichting zijn. Spreek ze eens aan en wijs hen op het goede werk dat deze stichting, bestaande uit golfende opa’s, verricht. Misschien helpt het nieuwe promotiespotje hieronder:Hierbij wens ik jullie prettige kerstdagen en een gezond 2021.
 
Vriendelijke groet, Lex
OLD GRAND DAD NIEUWS

« Terug