Nieuwe regels reserveren | annuleren

26-04-2021


Regels voor reserveren en annuleren

 
Het golfseizoen gaat weer echt beginnen. Gezellig, als iedereen zijn golftas weer uit de kast haalt!

Omdat het drukker wordt en omdat we op onze golfbanen dezelfde regels willen hanteren, hebben we onze regels aangepast. Met ingang van 1 mei.

Iedereen kan tot vier weken vooruit een starttijd reserveren. Dit geeft alle golfers de mogelijkheid om lang van tevoren te plannen. En het golfpark heeft de mogelijkheid om evenementen in te plannen. Daarnaast kan elke golfer 3 boekingen hebben uitstaan.
Elke keer als er een boeking vervalt, waarschijnlijk omdat je hebt gespeeld, kun je dus weer een nieuwe boeking maken. Wij denken dat dit een eerlijk systeem is, omdat elke golfer hierdoor de mogelijkheid heeft om op bepaalde momenten te spelen.

Daarnaast blijven we natuurlijk ook de annuleringen controleren. Veel annuleringen, en dan vooral op het laatste moment, kunnen immers een indicatie zijn dat golfers niet al te zorgvuldig met het reserveren van starttijden omgaan. En daarmee de mogelijkheden van anderen om te spelen verminderen.
 
Misschien hebben sommige golfers al een mail ter informatie gekregen dat hun aantal reserveringen of annuleringen opvallend was. Dat kan natuurlijk even schrikken zijn. Het gaat vooralsnog om bewustwording te creëren. Zodat iedere golfer beseft dat het belangrijk is om zorgvuldig met starttijden om te gaan.
 
Wil je de regels voor reserveren en annuleren nog even nalezen, klik hier.
 
 
 
Nieuwe regels reserveren | annuleren

« Terug