Nieuwe gezichten op driving range

12-02-2021

Graag stellen wij jullie voor aan ...

Vanaf heden tot en met juni zullen jullie Tim en Mike regelmatig tegenkomen! Vanaf januari zijn beiden vol enthousiasme begonnen met de C-cursus van de PGA opleiding om ook golfprofessional te worden. Na deze cursus mogen zij aan beginnende golfers lesgeven, zowel jeugd als senioren én clinics verzorgen. Zij zullen de Golf Academy ondersteunen met lesgeven maar ook ondersteunend zijn in activiteiten. Daarnaast zullen zij een analyse maken van de Golf Academy om te zien op welke punten wij ons - als Academy - kunnen verbeteren.

Wij wensen Mike en Tim heel veel succes maar vooral véél plezier! 

Edwin en Michel
 

Even voorstellen:

Mijn naam is Tim Gorreê en ik ben getrouwd met Jannet. Samen hebben wij 3 (golfende) zonen. Al jaar en dag ben ik in de sport werkzaam en met name in Tennis en Golf. In dienst van de KNLTB heb ik 33 jaar lang diverse strategische en operationele functies binnen de KNLTB bekleed. Eerst was ik 20 jaar bondscoach en vervolgens manager (Algemeen en Toptennis). Na mijn KNLTB-periode ben ik geswitcht naar de golfwereld. Hier ben ik gaan werken als algemeen directeur van een 27-holes golfbaan. 

Ik luister naar de naam Mike den Dekker en woon met mijn vrouw Marjolein en onze drie sportende (2x hockey en 1x voetbal) zonen in Vught. In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau honkbal (Kinheim in Haarlem en het Nederlandse jeugdteam) gespeeld. Ook maakte ik toen deel uit van de Amsterdamse Tennisschool. Op mijn 13e jaar kwam ik in aanraking met de golfsport en momenteel ben ik nog steeds lid van de topgolfselectie van GC Prise d’Eau. Na 25 jaar diverse (commerciële) rollen in de arbeidsbemiddeling (Content, NMC Nijsse Executive Search, YER, Brunel Nederland en Randstad Holding) en later in de accountancy (KPMG) te hebben bekleed, heb ik in 2020 alsnog mijn hart gevolgd en een carrière switch naar de sportbranche gemaakt.

De missie van ons beide is om bij te dragen aan een fitter Nederland. Daarom is één van de doelen om iedereen, in het bijzonder de jeugd, te stimuleren om te sporten en dus aan het bewegen te krijgen. Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, dienen wij als instructeur gekwalificeerd te zijn. Met golf zijn wij gestart met de PGA-opleiding voor Golfinstructeurs. Een essentieel onderdeel van deze opleiding is een praktijkstage. We zijn verheugd dat we deze stage de komende maanden op Golfpark Almkreek, onder de bezielende leiding van de pro’s, Edwin Wesselink en Michel Schrauwen, mogen doen.
 
We zullen elkaar de komende maanden zeker een keer op het golfpark treffen en schroom bij vragen niet om ons aan te schieten!
 
Met sportieve groet,
Tim en Mike

Op de foto hieronder:
Links: Tim  |  Rechts: Mike
Nieuwe gezichten op driving range

« Terug