Mooi resultaat voor Almkreek!

19-07-2021


Mooi resultaat voor Almkreek op de Old Grand-Dad regio-wedstrijd op Welderen

(Opmerking Almkreek: én 2 leden gaan door naar de landelijke finale! Gefeliciteerd!)

Donderdag 15 juli begon regenachtig, echter toen wij mochten starten om 13.00 uur met shotgun was het droog en bleef het gelukkig droog.

Onze afvaardiging uit Almkerk bestond uit 5 man en onze consul Lex Overweter, Gerard de Kock, George Lukkezen, Bas Verschoor, Dik Boer en ondergetekende Jan Aantjes die als reserve mocht invallen voor Gert de Bie.

Lex moest in ieder geval op tijd aanwezig zijn en prees in de auto zijn telefoon die echt onmisbaar is geworden in de loop der jaren.

Nee Jan, die autonavigatie gebruik ik eigenlijk niet meer, die heeft me wel eens op heel verkeerd adres gebracht, dus de telefoon ingesteld op Welderen.

Toen we op de A15 bij Tiel reden gaf ie aan rechtsaf de brug over Beneden Leeuwen, Wamel, Druten enz. Wij zeiden tegen elkaar dit kan helemaal niet kloppen, echter de veel geprezen telefoon volgend kwamen we in Druten – centrum op onze foutieve bestemming. Ik zal u besparen wat er verder is gezegd.

Na de autonavigatie op Golfbaan Landgoed Welderen te hebben in gesteld, hebben we met ruim een halfuur vertraging ons reisdoel toch nog net op tijd bereikt.

De uitleg door de regio-consul Jacques Remmen aan de crème de la crème van ruim 80 opa’s was bijna klaar en alle deelnemers hadden de koffie met koek op (wij dus niet) en we mochten direct aan wedstrijd beginnen.

Zelf voelde ik extra druk omdat ik als invaller meedeed, bovendien had ik mijn hybride stok in Friesland achtergelaten en alles met ijzer gespeeld.

Een goed verzorgde barbecue en daarna de uitslag, nummer 1 had 42 punten, een thuis speler van Welderen. Echter Dik Boer 38 en Jan Aantjes met 37 punten werden 4e en 5e in de uitslag en mogen de eer van Almkreek 25 augustus op Crossmoor in Weert hoog houden tijdens het nationale kampioenschap van Old Grand-Dad. Vooraf was bekend gemaakt dat de 10 besten naar de finale dag mochten.

Een dag waar iedereen met plezier op terugkijkt. 
Jan Aantjes
 
Mooi resultaat voor Almkreek!

« Terug