Maatregelen per 5 juni 2021

05-06-2021

We gaan weer verder terug naar het "oude normaal". Dit houdt in:

Harken weer in de bunkers
Het is weer toegestaan om de harken weer in de bunkers te gebruiken. Ook wij hebben dat nu besloten op advies van de NGF. Ook de andere beperkingen zoals aangepaste holecups, verwijderde ballenwassers e.d. worden teruggedraaid. Vanaf dit weekend zijn daarom de normale regels in de baan weer van toepassing.

De kleedkamers en douches zijn weer open.

Voor wat betreft de horeca: we mogen weer gasten binnen ontvangen, max. 50 personen - met reservering en vaste plaatsen; reserveren kan ter plekke. De Brasserie mag tot 22.00 uur geopend zijn. Dit houdt in dat je om 22.00 uur afgerekend én de Brasserie verlaten moet hebben. De keuken is geopend tot 21.00 uur. Een gezondheidscheck en een verzoek om te registreren blijven verplicht. Zie de afbeelding met richtlijnen voor de horeca hieronder. Zie verder de speerpunten onder de afbeelding.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Een paar speerpunten:
  • Brasserie Almkreek wordt nog meer dan voorheen verantwoordelijk gesteld voor handhaving van de voorwaarden. Iedere gast is dan ook verplicht zich te houden aan deze voorwaarden en aan de instructies vanuit de medewerkers.
  • Reserveren aan de deur is verplicht. Er geldt tevens een plicht om bij ontvangst de vragen naar de gezondheid te beantwoorden ten behoeve van corona en registratie. Achterlaten kan middels een formulier op de website (QR-code scannen) of op papier. Uiteraard worden deze gegevens vertrouwelijk behandeld én nooit aan derden verstrekt.
  • De wedstrijdlijst t.b.v. wedstrijden geldt niet als reservering voor het terras. Iedere golfer zal individueel nog een tafel dienen te reserveren.
  • Vol = vol. De capaciteit is ingericht op ruimte EN beschikbare personele inzet.
  • Zolang er restricties op buiten- en binnenruimtes gelden, is er geen mogelijkheid tot afzondering of exclusief gebruik.
  • Almkreek gaat uit van ‘fair use’. We willen hiermee zoveel mogelijk gasten de kans geven om van onze voorzieningen gebruik te maken. Heb je al een tijdje niets besteld, dan zullen de medewerkers vragen of je nog iets wilt bestellen, zodat je plaats kunt maken voor andere gasten.
  • Tot 21.00 uur kan er eten besteld worden. Om 22.00 uur moet je afgerekend én de Brasserie verlaten hebben.
  • Uiteraard hopen we op spoedig meer verruimingen en verdere versoepelingen. Tot die tijd vragen wij je medewerking en begrip.
Voor de complete tekst, klik hier.
 
Maatregelen per 5 juni 2021

« Terug