Maandbeker 2

29-05-2021Zaterdag 29 mei speelden we de 2e maandbekerwedstrijd van 2021. Eindelijk gaat het de goede kant op: de temperaturen krijgen zomerse waarden, de versoepelingen met corona gaan versnellen, de terrassen mogen langer open én het aantal deelnemers stijgt! Dit keer 36 deelnemers in totaal.

Wij zouden het wel leuk vinden als zich wat meer stoere dames opgaven voor deze strokeplaywedstrijden. Het mooie van de golfsport is: om in zo min mogelijk slagen rond te gaan.

Ondanks het mooie weer hadden we deze keer geen topscore maar altijd wel de winnaars van de A en B categorie. De uitslag vind je hier. Het klassement is weer bijgewerkt en dat vind je hier.

P.S. Er zijn deelnemers met een handicap boven de 36 die ook graag strokeplay willen spelen. Zij kunnen zich inschrijven via de wedstrijdleiding; het systeem kan hun score echter helaas niet verwerken. Dus oefenen, oefenen, oefenen om mee te tellen voor de eindstrijd. De wedstrijdleiding vindt het overigens onacceptabel om in een strokeplaywedstrijd matchplay te spelen. De regels van strokeplay en matchplay zijn totaal anders.

Wij zien iedereen graag weer op zaterdag 26 juni voor de 3e maandbekerwedstrijd.

Gerrit en Ria
Maandbeker 2

« Terug