Jan en Dick naar NK Old Grand Dad 2021

25-08-2021


Jan en Dick op de Nederlandse Kampioenschappen Old Grand Dad 2021.


Na twee voorrondes, eerder dit jaar gespeeld, hadden Jan Aantjes en Dick Boer zich geplaatst voor de finaledag over 18 holes op het Crossmoor golfpark in Weert.

Met 90 andere opa’s streden zij 25 augustus om deze fel begeerde titel. Je zou het niet zeggen, maar onze flightgenoot Hans uit Dirkshorn (NH) met handicap 18.1 wacht bij elke hole zijn kans af en ziet hoe wij de snelheid van de baan niet goed inschatten. En ook de terrasvormige en aflopende greens  onderschatten. De rechte prachtig omzoomde fairways met hoge lindebomen vereisen een rechte eerste bal, daarvoor zijn we hier uitgenodigd.

Na de eerste drie holes herpakken we ons, slaan lange ballen, putten in twee keer en focussen op goed en verzorgd spel. Een heerlijke zonnige dag met een prachtig eindresultaat: Jan wordt 16e met 32 punten en Dick 24e met 31 punten.

Bedankt OGD voor de organisatie, goede ontvangst met koffie, lunchpakket inclusief afsluitend diner.

Dick Boer en Jan Aantjes

Onze clubconsul van Old Grand Dad voegt er aanvullend op het verslag van Dick en Jan nog het volgende aandachtspunt aan toe:

Als je opa bent en je bent lid van Golfclub Almkreek en nog geen donateur van de Stichting Old Grand-Dad, dan kan je lid worden door je bij Lex Overweter, clubconsul voor Old Grand-Dad, op te geven via overweter@gmail.com. Voor slechts EUR 20 per jaar speel je dan niet alleen wedstrijden op Almkreek maar maak je ook kans op de het regionaal kampioenschap en zelfs het nationaal kampioenschap zoals dat Dick en Jan gelukt is. Met je donatie geef je gehandicapte jeugd de mogelijkheid om te sporten. Alle details omtrent deze Stichting vind je op de website Old Grand Dad, klik hier.

Lex
 
Jan en Dick naar NK Old Grand Dad 2021

« Terug