De enquete en nu ...

02-07-2021  


Het zal je niet zijn ontgaan. Of toch?


Recent hebben we een enquête naar al onze leden gestuurd en die is tot nu toe massaal ingevuld. Meer dan 60 % van onze leden heeft die 10 minuten genomen om te vertellen wat ze graag in de toekomst zouden zien in de club. Die andere 40 % denkt nog even na over wat ze gaan antwoorden. Maar vult die enquête de komende dagen natuurlijk alsnog in.

Ja, en wat daarna?  We gaan de uitkomst van de enquete gebruiken om een programma te maken  voor de komende jaren. De uitkomst van de enquete en dat programma gaan we presenteren op een Kick Off bijeenkomst op 14 juli om 19.30 uur in de grote zaal van het Park. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

En dan? Gaat het bestuur dat programma dan in z'n eentje uitvoeren? Nee, zo werkt dat niet. Daar hebben we een aantal leden voor nodig om ons daarbij te helpen. Vrijwilligers die als een soort van temcaptain met een groepje mensen gaan spelen en oefenen. Ze krijgen daarbij hulp van de pro's. Vrijwilligers die een handje helpen bij een pubquiz of een BBQ. En ga zo maar door. Vind je het leuk om hierbij te helpen, meld je dan aan bij iemand van het bestuur. Wij zullen zelf ook een aantal leden benaderen hiervoor. Want wat is er nou leuker om in je eigen club mee te werken aan de realisering van zo'n programma.

Spreekt het je aan? Kom op, meld je aan. Samen wordt het hartstikke leuk.
 
Ad Gravendeel
Secretaris Golfclub Almkreek

Heb je de enquete nog niet ingevuld? Klik hier.
De enquete en nu ...

« Terug