Verslag - 26 november
Alweer de een na laatste businessdag van het seizoen. Voor een herfstwedstrijd op dinsdag is 42 deelnemers een prachtig resultaat! Het was een super geslaagde middag en avond! Tevens waren er vier clinicdeelnemers die allemaal graag door willen met golfen, allen van harte welkom!
 
Edwin had een skillstest opgezet met gebruik van de flightscope. De targets waren 80, 70 en 60 meter. Hier en daar was er nog wat ruimte voor verbetering. De golf academy denkt dan ook na over hoe we de leden van de businessclub qua golf en techniek ondersteuning kunnen bieden en komen hier snel op terug.
 
Wedstrijd uitslag:

 
1e Ruben van Alten & Aldert van der Molen
2e Dick de Ruijter & Niels Schröder
3e Ivo Huisman & Peter van Pelt
 
Neary heren: Anco van den Heuvel
Longest dames: Marja Verspui
Longest heren: Ruben van Alten
 
Flightscoop | skillstest winnaars:
Robin Verschoor, Ruben van Alten,  Aldert van der Molen en Marcelle Vermunt
 
Winnaar Clinic: Arie Spruijt
 
Voor vrijdag 20 december staat alweer de laatste businessdag van dit jaar op het programma! Een 14 holes wedstrijd op de kleine baan en aansluitend een borrel als jaarafsluiting met elkaar. Wij vragen u snel te reageren of u aanwezig kunt zijn in verband met de drukte rond deze dagen.

Mocht u vanwege de drukte niet aanwezig kunnen zijn, horen we dit ook uiteraard graag van u. Uiteraard kunt u altijd aanschuiven bij de borrel!
 
Tot de 20e!
 
Met sportieve groet,
Adrienne, Edwin en Michel

(KLIK HIER voor meer foto's)