Verslag - 24 mei


 
De businesswedstrijd 24 mei jl.  was weer een gezellige happening!

Met 32 deelnemers die actief waren in de wedstrijd en 5 enthousiaste clinic deelnemers hebben we veel plezier gemaakt. Ook zagen we nieuwe gezichten van leden die gasten hadden meegenomen. De deelnemers speelden een stableford wedstrijd en werden onderweg verrast met een hapje en een drankje door Michel en onze nieuwe sales medewerkster Adrienne. Edwin vermaakte zich kostelijk met de 5 talenten tijdens de clinic die gezelligheid en oefenen met elkaar combineerden. Na de instructie werd er een wedstrijdje op de par 3 gespeeld en de deelnemers werden door bestuurslid Theo Aarts begeleid.

De 18 holes wedstrijd was zeer spannend deze keer: wie ging er dit keer met de prijzen vandoor?

Bij de heren was outsider Harm van Heusden van Noordenne Accountants goed op weg om de 2e plaats te bemachtigen. Hij moest helaas zijn meerdere erkennen in Cees Duijzer die hem met 1 puntje verbeterde. Marco ter Horst die als gast van Edwin de Leeuw van Schilt Airconditioning was uitgenodigd was in bloedvorm en pakte de 1e prijs met 42 stableford punten.
 
Bij de dames ging de strijd tussen Evelien van der Wel van Noordenne Accountants, Christine Nouwens en Nancy Heijneman die door Kaldenberg Slagerijen was uitgenodigd. Christine pakte de 3e plek en Nancy won met 40 punten voor de als 2e geworden Evelien.
 
Bij de longest deden Christine Nouwens en Piet Lock van Lock Transport goede zaken door de bal meer dan 190 meter ver te slaan. Bij de neary speelde Guusjan de Groot van De Groot Holding Rotterdam de bal het dichtst bij de vlag en viel in de prijzen. Als extra prijs hadden we een prijs voor het team dat de minste puts maakte. Onder leiding van Peter van Pelt van Go4golf reizen werd zijn team samen, met Nicky Vos van Volvo en Robin Verschoor van Proxsys, winnaar met 22 puts. Zeer knap mogen wij wel zeggen.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd ook namens de deelnemers natuurlijk.
 
Na het dagje golfen waren de benen bij iedereen redelijk vermoeid en werd het tijd voor hapje en een drankje. De business lounge was hiervoor ingericht met nieuw meubilair. Een walking dinner werd een sitting dinner met heerlijk eten en vlees van Kaldenberg. Een leuke variatie van hapjes die werden gecombineerd met een passend wijntje van Wout Kasen van Egrappé gaf een ontspannen sfeertje. Na een heerlijk dessert gingen we over tot de prijsuitreiking waarbij u hieronder de uitslagen ziet.

Uitslag
 
Dames:
 
1eNancy Heijneman40
2eEvelien van der Wel36
3eChristine Nouwens34

Heren:
 
1eMarco ter Horst42
2eCees Duijzer38
3eHarm van Heusden37

 
Longest dames: Christine Nouwens
Longeste Heren: Piet Lock

Neary dames: niemand
Neary heren: Guusjan de Groot
 
Putwedstrijd: Peter van Pelt, Robin Verschoor en Nicky Vos

Klik hier  voor de foto's!

Zien wij u 18 juni a.s. weer? Of bij één van de Kaldenberg Trofee-wedstrijden de aankomende maand?