Verslag - 18 juni


 
Verslag van een warme middag, 18 juni jl.!

Met prachtig weer en 45 deelnemers was deze business dag voor de leden, hun gasten en voor de organisatie een topdag. Na de briefing rond 15:45 vertrokken we voor een leuke wedstrijd: foursome betterball. Gezien de warmte was het tripje naar de holes al een inspanning laat staan de 2,5 uur die we met de wedstrijd moesten gelopen.

De baan was in topconditie en zorgde voor veel spelplezier. Na de laatste hole kwam iedereen een tikje vermoeid 'aangesneld' op hole 19 om een heerlijk biertje en broodje pulled pork te nuttigen op het terras. Onder het genot van lounge muziek - gedraaid door een van onze businessleden Edwin de Leeuw van Schilt Meerkerk - kwam iedereen tot rust om zich voor te bereiden op de 9 holes par 3 wedstrijd. Dit was toch weer leuk om te spelen. Korte slagen met veel precisie brachten lage scores binnen onder de baan. Ook hier was iedereen blij dat ze naar de laatste hole zich lekker konden gaan douchen of zich lieten verwennen met een hapje en een drankje.
 
Heerlijk eten werd bereid op de barbecue en de prijswinnaars werden in het zonnetje gezet die u jullie hieronder kunt bewonderen. De volgende businesswedstrijd is op 9 juli a.s.  en heeft als thema SUMMERTIME.

Klik hier voor de foto's.

Zien wij u 9 juli a.s.? Gezellig!

U kunt aanmelden via het formulier hieronder, of door een mail te sturen naar adrienne@golfpark-almkreek.nl


Aanhef *


Voorletters *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
E-mail *
Telefoon- of Mobiel nummer *
Doet mee op: *Naam gast(en)
Bedrijfsnaam gast
Gast speelt:

Beveiligingscode