Mei 2020


Verslag 26 mei 2020

Afgelopen dinsdag werd de 1e wedstrijd gespeeld na 2 maanden verplichte rust.
 
Een 'echte' wedstrijd mochten we het niet noemen. Ook de businessclub heeft te maken met strenge regels wegens de corona-maatregelen. Het was meer elkaar weer even gezellig ontmoeten en een praatje maken tijdens een rondje golf. Want dat hebben we wel gemist: golfen én het sociale aspect.
 
Iedere flight had een starttijd gekregen en werd met een overheerlijk broodje hamburger verwelkomd op het terras. In de baan speelden we het  spelletje de beste 2 stableford scores van een flight van 3.       
 
Veel verwachtte ik van Toon en Christine Nouwens die Tonnie Vos in de flight hadden gevraagd. Tonnie is de laatste tijd heel erg in vorm. Zelf mocht ik meespelen in de flight met Robin Verschoor, Harm van Heusden en Joostjan van der Nat. Harm had zijn ijzers aardig onder controle en sloeg de baI gemiddeld 20 meter verder.
 
Ook de Rabobank was sterk vertegenwoordigd met Albert van de Molen en Nicky 't Lam. Onze golfreisleider Peter van Pelt had Ton Kraak ingezet die met onze koffiespecialist en barista Sanne van der Laan. Sanne kwam weer in contact met Goos Helder en zakelijk kunnen zij iets voor elkaar betekenen.
 
Kortom, allemaal goede spelers die in aanmerking kwamen voor de winnaarsfoto, de prijs was van deze dag. Maar … de winnaars werden: Leny en Jacco Damen - samen met Nicky ‘t Lam - gingen zij er met 46 punten vandoor. Sanne van der Laan, Peter van Pelt en Ton Kraak werden 2e met 41 punten. Christine en Toon Nouwens en Tonnie Vos gingen voor brons met 37 punten.
 
Ik wil alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan deze dag en hoop dat ze weer even genoten hebben.
 
Tot de volgende keer!
Groeten Edwin en Michel