Help mee onze businessclub nóg beter te maken!


Beste businessclubleden,

Het duurde wat langer dan gehoopt, maar dat kwam vooral omdat ik er vorige week even tussenuit was. Vrijdag kreeg ik pas de goede uitslag binnen. Niet van de wedstrijd op de businessdag. Maar van mijn eigen Coronatest. Vorige week kreeg ik plots klachten. Niet spannend, als je het mij vroeg, maar de huisarts vond het dermate zorgwekkend dat ik verzocht werd om me te laten testen. Inmiddels is de uitslag binnen. En gelukkig is het ‘gewoon’ een flinke oud-Hollandse verkoudheid.

Ondertussen kunnen we wél terugkijken op een zeer geslaagde businessdag. Natuurlijk, er waren nog wat beperkingen door het coronavirus. Er mocht nog genoeg niet. Een gezamenlijk welkom bijvoorbeeld. Maar ook alweer dingen wel. De douches bijvoorbeeld. Iets waar veel van onze gasten dan ook dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Want oh, wat was het heet.

Desalnietteplus, wat was het gezellig!

We hebben veel goede geluiden gehoord op de dag zelf en ook daarna nog per mail. Waarvoor dank. Namens iedereen van het Golfpark en uiteraard ook namens Edwin en Michel van de Golfacademy; we hebben het graag voor jullie gedaan.

In de korte periode dat ik nu actief ben kreeg ik een aantal vragen, suggesties en opmerkingen mee van diverse leden. Kijk hier eens naar. Denk daar eens aan. Elk van die opmerkingen is voor de desbetreffende betrokkene natuurlijk belangrijk, maar ik ben ook benieuwd hoe we er als geheel nu over denken. En natuurlijk zullen er altijd dingen zijn die we niet voor iedereen geregeld kunnen krijgen. Maar het zou wel fijn zijn als we dat dan in ieder geval zouden weten. Mijn verzoek aan jullie is dan ook om even de tijd te nemen voor een korte vragenlijst. Het kost een paar minuutjes van je tijd. En het zou ons erg helpen om het aanbod nog beter af te stemmen op jullie wensen.

Op de website hebben we de foto’s geplaatst (klik hier) van de afgelopen keer. Kijk gerust even rond! Vanaf deze plaats wil ik de winnaars nogmaals feliciteren en spreek ik de wens uit dat jullie er de volgende keer allemaal weer bij zijn. Dat zal zijn op dinsdag 21 juli, aanvang 16:00 uur.

Over het programma denken we nog even na. Maar zoals je van ons gewend bent zal er in ieder geval gegolfd worden en zorgen we voor lekker eten!

Mocht je nu alvast je relaties uit willen nodigen voor de rest van het jaar, dit zijn de voorlopige data:
  • Dinsdag 21 juli
  • Vrijdag 14 augustus
  • Woensdag 2 september
  • Vrijdag 16 oktober
  • Dinsdag 24 november
  • Vrijdag 18 december
Tot dan! En alvast heel erg veel dank voor het invullen van de enquête.

Een hartelijke groet, ook namens Edwin en Michel,

Anton Kuijntjes
Businessclub Almkreek