BUSINESS MEETS GOLF 2020
Update 24 juli 2020

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen voor het Business Meets Golf event in 2021. Zodra de datum bekend is, communiceren wij dit via de website, social media platforms en nieuwsbrief.
Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur een email naar business@golfpark-almkreek.nl


________________________________________________________________________

Laat jezelf in de watten leggen tijdens HET business-event van 2020!


Golfpark Almkreek en Het Kontakt Mediapartners organiseren een spectaculair business event! Deze dag draait het uitsluitend om jou en jouw collegaondernemers. Dit kun en mag je simpelweg niet missen!

Als ondernemer krijg je in een powersessie een verfrissende blik op klanten en klantgerichtheid door de meestgevraagde spreker van Nederland: Jos Burgers ! Je komt in contact met alle ondernemers uit je regio in de netwerkshow van superconnector Judith Smits! En je zult verbazingwekkende dingen zien tijdens de wervelende show van PGA-pro en trickshotartist Mark Reynolds.

Maak kennis met golf tijdens een clinic door de enthousiaste pro’s van Golfpark Almkreek of doe mee aan de wedstrijd over 9 holes op de Champion Course. Laat jezelf deze dag verwennen door de gezellige gastvrijheid en het heerlijke eten en drinken van de Brasserie op het golfpark.

Datum | Locatie:
nog nader te bepalen 2020 | 10.00 - 18.00 uur | Golfpark Almkreek, Almkerk

Wie ga je zien? Wat ga je doen? Wat kun je doen?
 
  
Jos Burgers | 11.00 - 12.00 uur
De meester van de eye-openers over het belangrijkste bezit van je bedrijf: de klanten. De expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing en volgens Managementboek de bestverkopende managementauteur van Nederland.Klik hier voor meer informatie over Jos en klik hier voor een videoboodschap.
 
   
Judith Smits | 16.15 - 17.15 uur
Bekend van RTL Z, BNR Nieuwsradio etc.! Na de netwerkshow van Judith Smits is er geen ondernemer uit jouw regio in de zaal waar jij geen connectie mee hebt. Dé manier om nieuwe klanten, business kansen en samenwerkingen aan te trekken.Klik hier voor meer informatie over Judith.
 
  
Mark Reynolds |  12.00 - 13.00 uur
De befaamde golftrickshow van Mark Reynolds zit vol wervelende tricks, entertainment en staat bol van de interactie. Dit moet je gezien hebben! Klik hier voor meer informatie over Mark.
 
  
 
 
 
Lekker sportief | 13.45 - 16.00 uur
Eenmaal op het golfpark Almkreek begint het als vanzelf te kriebelen. Dit vraagt om een fantastisch rondje golf op de Champion Course óf een eerste kennismaking met de golfsport tijdens één van de clinics. Klik hier voor meer informatie over Almkreek.
 
  
Lekker eten! Lunch | 13.00 - 13.45 uur
Afsluitende borrel | 17.15 - 18.00 uur

Dompel jezelf onder in de gastvrijheid van Brasserie Almkreek en geniet van de hapjes die de keukenbrigade speciaal voor deze dag heeft samengesteld! Een mooie gelegenheid om te zien dat je lekker kunt eten op Almkreek, een idee voor zakenlunches én diners.
   
 
 
------------  
 
--------
Tickets:
Kosten voor deze fantastische businessdag? Slechts: EUR 80 (excl. BTW).
Klik hier om direct aan te melden als je alleen komt!

Wil je met jouw collega's en/of relaties komen?
Stuur dan een email naar business@golfpark-almkreek.nl