Programma 18 meiWe heten je - samen met de Bedrijfsleden van De Loonsche Duynen - graag welkom op dinsdag 18 mei a.s. op Almkreek om:
 • 11.30 uur - Voor ontvangst en registratie *
 • 12.00 uur - 1e start op hole 1 & 10
 • Na afloop: We hebben meer aanmeldingen dan het aantal bezoekers dat op het terras is toegestaan. Wij hebben daarom besloten - gezien de maatregelen die nog steeds van kracht zijn - geen prijsuitreiking of borrel te organiseren op het terras. Indien je wilt, en er is plaats op het terras, kun je deze middag natuurlijk gewoon gezellig afsluiten met andere deelnemers. Deze kosten zijn in dat geval voor eigen rekening.
Aan lunch, hapjes & drankjes hebben we natuurlijk gedacht! We verrassen je graag met heerlijke gerechtjes van onze chef-kok.
 • Aanmelden is open.
  Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier.
   
 • Heb je een vraag?
  Stuur een mailtje naar Valerie: sales@hgegolf.nl óf bel 06 - 53 281 187.
Belangrijk:
Per wedstrijd mag je een nieuwe potentiële introduce meenemen (incl. greenfee). Wij vragen de gegevens van deze potentiële introducée op om na het evenement contact op het nemen om te kijken of er eventueel interesse is om lid te worden van Business Club Almkreek. Is het geen nieuwe potentiële introducé, dan worden er kosten voor golf en F&B in rekening gebracht en ontvang je een factuur van EUR 50,00.

Wij kijken uit naar een Gewoon Gezellige 18 meil!

Hartelijke groeten,
Valerie Fonhof

Hoofd Sales & Events

*
Natuurlijk ontvangen we je heel graag met koffie | thee en iets lekkers. Zolang de COVID-maatregelen van kracht zijn, ontvang je bij registratie een lunchpakketje en moet je direct naar huis na inlevering van de scorekaart. Mochten de maatregelen binnenkort aangepast worden, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. We laten je in dat geval weten wat voor aanpassingen wij in het programma doorvoeren.FORMULIER
Aanhef *


Volledige naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail *
Tel. | Mobiel *
Je hcp is: *
Doet mee op: *


Heb je dieetwensen?
Indien al bekend, volledige naam gast
Bedrijfsnaam gast
De hcp van je gast is:
Doet mee op:


Heeft je gast dieetwensen?
Beveiligingscode