Business Club Events 2021Ook in 2021 gaan we Gewoon Gezellig door met de Business Club Events ... Een middagje ontspannen buiten kantoor, even een frisse neus halen en op hetzelfde moment lekker sportief bezig zijn én zakelijk netwerken met je eigen gasten én met bekende en nieuwe ondernemers uit de regio.

Net als andere jaren: het programma kan per dag variëren. Vaste onderdelen houden we er wel in: rondje golf of een clinic én een hapje en een drankje. In de zomer organiseren wij een Business Meets Golf evenement met insprirerende sprekers waarbij de connectie met golf zeker niet zal ontbreken.

Hieronder vindt je alvast de data van de evenementen in 2021. Noteer ze alvast in je agenda en nodig (potentiële) relaties uit. Per event ontvang je een aparte uitnodiging met het programma. Het aanmelden verloopt via de website, dan hebben wij gelijk de juiste gegevens voor onze administratie. Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van de COVID-maatregelen op het moment van het event.

Samen met de Bedrijfsleden van De Loonsche Duynen:
  • Dinsdag 31 augustus 2021 op Almkreek
  • Dinsdag 14 september 2021
  • Donderdag 14 oktober 2021
  • Dinsdag 16 november 2021
  • Woensdag 8 december 2021
Heb je vragen? Laat het ons weten en stuur een email naar sales@hgegolf.nl. Wil je al aanmelden voor de eerste 2 data? Dat kan! Vul het formulier hieronder in.FORMULIER
Om deel te nemen aan een event van de Business Club moet je het formulier hieronder invullen.
Aanhef *


Volledige naam *
Bedrijfsnaam *
E-mail *
Tel. | Mobiel *
Je hcp is: *
Doet mee op: *

Heb je dieetwensen?
Neem je een gast mee?


Indien al bekend, volledige naam gast:
Bedrijfsnaam gast:
De hcp van je gast is:
Heeft je gast dieetwensen?
Ik heb nog een vraag | opmerking
Beveiligingscode