Business Club Almkreek

Kom sportief én zakelijk netwerken op Almkreek!
 
Een frisse neus halen, genieten van de typische Hollandse vergezichten en op hetzelfde moment sportief én zakelijk bezig zijn. Almkreek is dé ideale ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven! Want waar anders verloopt het leggen van (zakelijke) contacten zo vanzelfsprekend als bij het golfen.

De Business Club van Almkreek, is een groeiende, actieve club met ca. 70 bedrijven uit de regio en ver daarbuiten. Een bijzonder gezelschap uit diverse sectoren, zoals de maritieme, de bouw, de reiswereld, (financiële) dienstverlening, consultancy en ICT.  Verschillende interesses met één gezamenlijke hobby: golf. Doel van de Business Club is de leden een plaats te geven waar men in een 'Gewoon Gezellig' sfeer mensen kan ontmoeten en contacten kan onderhouden.

Naast 32 holes, verspreid over 2 prachtige golfbanen, beschikt Almkreek over een Brasserie, Clubhuis en diverse zalen die gebruikt kunnen worden voor zakelijke ontmoetingen.

De leden van de Business Club treffen elkaar maandelijks voor een Business Club dag. Het programma kan per dag variëren. De dagen worden altijd afgesloten met een prijsuitreiking en gezamenlijk diner. Het is mogelijk om voor de wedstrijden gasten uit te nodigen.

Voor Business Club leden zijn er diverse vormen van lidmaatschap en sponsoring beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.