Wijnen


Onze Brasserie is bij uitstek geschikt om te borrelen, na een rondje golf, na het werk of gewoon als je er zin in hebt. Naast borrelgarnituur en hapjes, kun je genieten van onze huiswijnen. De huiswijnen zijn worden geleverd door onze huisleverancier Egrappé.

Onze huiswijnen voor de eerste maanden van 2020 komen van Ca' di Rajo. Ondergedompeld in de vallei en omringd door wijngaarden, produceert het domein Ca' di Rajo stille wijnen en bubbels. Het bedrijf is modern, zowel qua bouwstijl als infrastructuur, maar betuigt tegelijk ook respect aan de traditionele architectuur van de Piave regio. De samensmelting van innovatie en zorgzame handenarbeid met de rijke traditie van de streek transformeert de vruchten van het land tot hoogwaardige kwaliteitswijnen.

Hun motto: Se lo bevi ti innamorerai ("If you drink it you will fall in love")

Rode wijn
  • Ca’ di Rajo Cabernet Franc
    Druivensoort Cabernet Sauvignon. Een krachtige, intense wijn, robijnrood van kleur. Harmonieus en elegant met een complex bouquet van oosterse specerijen en een hintje kaneel.

    Per glas: € 4,85
Rode wijn
  • Ca’ di Rajo Nina
    Druivensoort Manzoni Bianco.Een stevige, frisdroge wijn. Bouquet is mooi rond, met aardse tonen en tropisch fruit met een hintje grapefruit.

    Per glas: € 4,85

Speciale wijnen
Naast onze huiswijnen liggen er ook speciale wijnen op voorraad. Vraag er naar bij onze medewerkers.