Trouwen

Jouw bruiloft wordt een onvergetelijke dag op Golfpark Almkreek. Met vergezichten over de golfbaan en omliggend landschap, waan je je in een oase van rust waarbij het je bovendien aan niets zal ontbreken.

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bruiloftsfeest? Ons gastvrije team staat klaar om jouw speciale dag geheel volgens wens te laten verlopen. Wil je jouw bruiloftsfeest klein en intiem of groot en uitbundig vieren? Wij zorgen ervoor dat jouw bruiloftsfeest, met perfecte catering en bediening, geheel is afgestemd op de wensen.

Een huwelijksreceptie met aansluitend een heerlijk diner? Onze koks weten je zeker te verrassen met de meest heerlijke gerechten. Een receptie met desgewenst een onvergetelijk feest tot in de late uurtjes? Vertel ons de wensen en wij maken het mogelijk.

Wij zijn centraal gelegen en goed bereikbaar voor alle gasten én met volop gratis parkeergelegenheid!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op Golfpark Almkreek of wil je onze feestlocatie komen bekijken? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling Sales op 0183 – 403 592 of via e-mail sales@golfpark-almkreek.nl.