Openingstijden 
De Golfbaan

De golfbaan is geopend van zonsopgang tot zonsondergang.
 
Driving Range

U kunt van de Driving Range gebruik maken van zonsopgang tot zonsondergang.

Op maandag, dinsdag en donderdag is de Driving Range verlicht tot 21:30 uur. Op woensdag kunt u (verlicht) gebruik maken van de driving range tot 20.00 uur. De driving range wordt deze avond volledig leeg geraapt zodat de greenkeepers de volgende ochtend het gras kunnen maaien.

Als de receptie gesloten is, kunt u bij de collega's van de horeca Driving Rangeballen kopen. Let op: mocht de Brasserie gesloten zijn, dan kunt u alleen golfballen tappen als u in het bezit bent van een Driving Range sleutel.


Brasserie

De brasserie is 7 dagen per week geopend van 08:30 uur tot 1 uur na zonsondergang. De keuken is geopend vanaf 11:00 uur. Gedurende de winter kunnen de openingstijden variëren én is reserveren voor het diner gewenst.

Receptie en shop

De receptie en shop zijn dagelijks geopend vanaf 08:30 tot 17:00 uur. In de maanden juni, juli en augustus is de golfshop geopend tot 19:00 uur.

Als de receptie gesloten is, kunt u terecht bij de medewerkers van de Brasserie voor het aanmelden of reserveren van een flight, de codes voor de Driving Range, het ophalen van de buggysleutel en overige zaken. Telefonisch kunt u een starttijd reserveren tussen 8:30 uur en 17:00 uur.