UW ALMKREEK BETAALPAS AL OPGEHAALD?

24-08-2019

U heeft het wellicht via de NGF berichtgeving al begrepen: de bekende oranje NGF-pas zal gaan verdwijnen per 2020. In plaats daarvoor worden de individuele handicapgegevens opgenomen in de digitale app van de NGF én de Almkreek IntoGolf Club app. Met de NGF app kunt u zich op alle banen identificeren.

De overgang naar de nieuwe Almkreek-Betaalpas  is een logische én milieubewust stap. Elk jaar een nieuwe plastic kaartje verstrekken met daarop gegevens die meestal snel achterhaald zijn (de handicap wordt immers aangepast), is duur en niet efficiënt.

De Almkreek-betaalpas is een smartcreditpas. In de pas zit een RFID chip. Op de pas kan een persoonlijk tegoed gezet worden. De pas is gekoppeld aan de persoons-gebonden informatie in onze IntoGolf | Proware database.

Horeca
Het verdwijnen van de NGF-pas brengt met zich mee dat we op Almkreek voor de horecabetaling een nieuwe betaalpas zullen moeten introduceren. Deze Almkreek-betaalpas zal aan de leden eenmalig worden verstrekt en blijft geldig tijdens de duur van het lidmaatschap. U kunt het horecasaldo laten opwaarderen bij de bar, zoals u dat gewend bent met uw NGF pas.
 
Vanaf de week van 5 augustus is de overgang in de horeca in werking worden gezet en vanaf woensdag 7 augustus jl. worden de nieuwe Almkreek-betaalpassen uitgegeven bij de receptie.
 
Let op!
Het komt weleens voor dat er een horecabon niet op de dag zelf wordt voldaan. Met de overgang naar de Almkreek-betaalpas is het niet meer mogelijk om een horecabon open te laten staan. Mocht er aan het einde van de dag nog een horecabon open staan dan gaan wij er van uit dat u hiervoor een rekening wenst te ontvangen.

In dat geval zullen € 2,50 administratiekosten worden doorberekend.
 
Ballenmachine
Om het gebruiksgemak te dienen zal de Almkreek-betaalpas ook de ballen-machinesleutel gaan vervangen. De verwachting is ook dat het aantal storingen, waarvan we helaas frequent last hebben, zullen verminderen. Het tegoed dat op uw ballensleutel staat zal door de receptie worden overgezet op de Almkreek-betaalpas.

De paslezer aan de rechterkant van de ballenmachine is al omgebouwd en is geschikt gemaakt voor de Almkreek-betaalpas. De linkerkant wordt uiterlijk 4 september omgebouwd. Tijdelijk zijn dus het huidige en het nieuwe systeem bruikbaar, maar per 4 september alleen het nieuwe systeem.

Voor die tijd dient u dus de ballensleutel gewisseld te hebben voor een Almkreek pas.

Borg
De Almkreek pas is voor leden gratis. Een borg van € 7,50 is van toepassing. Eventueel betaalde borg voor de sleutel geldt ook voor de pas. Bij verlies van de Almkreek-betaalpas kunt u een nieuwe aanschaffen bij de receptie voor € 7,50.

Uitgifte pas
Vanaf woensdag 7 augustus jl. kunt u op maandag, woensdag en donderdag de Almkreek-betaalpas ophalen bij de receptie. Op dat moment zullen wij de pas aan uw persoonlijke gegevens koppelen. U kunt dan ook gelijk uw ballensleutel inleveren en dan zullen wij het eventuele tegoed overzetten in het nieuwe systeem. U tekent dan ook voor ontvangst van de Almkreek-betaalpas.
 
UW ALMKREEK BETAALPAS AL OPGEHAALD?

« Terug