Radio A-FM en Altena TV vanaf Almkreek!

13-09-2018

Radio A-FM gaat vanaf woensdag 5 september volop aandacht besteden aan de gemeente-raadsverkiezingen voor de gemeente Altena.


 Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 november zal het radioprogramma ‘Altena Alternatief’ van Piet Hartman op woensdagavond volop in het teken staan van de verkiezingen. Iedere week zullen een aantal personen op de kieslijst van een politieke partij te gast zijn in het programma. Op zijn geheel eigen en bekende wijze zal Piet hen aan de tand voelen en zal verder worden ingezoomd op het verkiezingsprogramma van de betreffende partij.
 
Het radioprogramma zal iedere woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur live worden uitgezonden vanuit het clubhuis van Golfpark Almkreek in Almkerk.
 
Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen tussen 20.00 en 22.00 uur de uitzending live bijwonen, indien gewenst onder genot van een hapje en een drankje. De uitzending is verder
woensdagavond live te beluisteren op Radio A-FM en op ieder moment terug te luisteren via www.radioafm.nl.
 
Debatavond, politiek café, verkiezingsdag en uitslagenavond
Radio A-FM en Altena TV zullen verder de komende periode tot aan de gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezingen en alle partijen. Dit gebeurt onder andere met een debatavond op 7 november, een politiek café op dinsdagsavond 20 november en live verslag van de verkiezingsdag en uitslagenavond. Altena TV zal met politici in gesprek gaan op voor hen belangrijke plaatsen in het gebied.
 
Meer informatie www.radioafm.nl en www.altenatv.nl / Verkiezingen

 
Radio A-FM en Altena TV vanaf Almkreek!

« Terug