PIET ROUBOS MAAKT HOLE-IN-ONE

27-05-2019

Maandbeker 2 met een Hole-in-one!

Het was weer een gezellige boel bij de 2e Maandbeker van dit seizoen. 25 Deelnemers gingen vanaf 9.00 uur van start voor hun qualifying strokeplay ronde van 18 holes. Er deden warempel 5 dames mee. Hopelijk komen er snel meer deelnemers over de drempel die strokeplay echt leuk gaan vinden. Het is de “ECHTE GOLFSPORT” om in zo weinig mogelijk slagen rond te komen. 

De omstandigheden in de baan waren door het droge weer goed te noemen. De grond was hard, de ballen rolden goed door en ideaal om een mooie score neer te zetten.

Piet Roubos sloeg, in het bijzijn van Bert van den Braassem en IJsbrand Berm een Hole-in-one op hole 13. Dit is een par 3 met een lengte van 128 meter voor de heren.
Bij binnenkomst ware er felicitaties voor Piet die daarna iedereen trakteerde.

Veel tijd om van zijn hole-in-one te genieten nam Piet niet. Al snel was hij op het voetbalveld van Sleeuwijk te vinden waar Sleeuwijk 1 kampioen werd.

Gefeliciteerd Piet!

Je scorekaart gaat naar de Bols hole-in-one-club want een hole-in-one moet voor de vergetelheid behoed worden. Daarom zorgt de Bols hole-in-one-club al sinds 1927 voor erkenning en registratie.
 
Het klassement na 2 wedstrijden vindt je hier.

De volgende wedstrijd is 29 juni  a.s., doen jullie ook mee?

 
PIET ROUBOS MAAKT HOLE-IN-ONE

« Terug