Old Grand Dad Club

13-09-2019

Sinds afgelopen maand heeft Golfclub Almkreek zich aangesloten bij de Old Grand Dad Club.

Deze organisatie, die al 45 jaar bestaat, organiseert golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Doel van de stichting is financiële steun verlenen aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan plezieriger te maken. Sinds de oprichting heeft de stichting ruim EUR 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken.

Ieder jaar organiseert de stichting een serie golfwedstrijden, waarbij tijdens de afsluitende landelijke finale de Best Golfende Grootvader van dat jaar bekend wordt. De serie wedstrijden begint met een eigen clubwedstrijd van iedere aangesloten golfclub, inmiddels zijn dat 117 golfclubs! De clubwedstrijd, waaraan alle donerende grootvaders van die club kunnen meedoen, wordt georganiseerd door de eigen Clubconsul. Op Almkreek is dit Lex Overweter.

Dus hoe mooi is dat ... een gezellig rondje lopen en tegelijkertijd een goed doel steunen!

Voor meer informatie over de stichting en wat zij doen, klik hier óf neem contact op met Lex per e-mail, klik daarvoor hier. Aanmelden voor het donateurschap kan ook via Lex!

Almkreek hoopt dat héél veel opa's zich aanmelden!

 
Old Grand Dad Club

« Terug