Old Grand-Dad Club

20-09-2019

Wij vragen de grootvaders van Almkreek donateur te worden van Old Grand-Dad ...U maakt dan heel veel gehandicapte kinderen blij én u speelt zelf gezellige wedstrijden zowel op club- als regionaal niveau.


Wat doet Old Grand-Dad?

De stichting Old Grand-Dad organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verleent financiële steun aan instellingen die gehandicapte jeugd in de gelegenheid stelt meer te sporten, spelen en bewegen, om zo hun bestaan plezieriger te maken.

De stichting doneerde in 2018, namens 6.000 grootvader-donateurs van 117 Nederlandse golfclubs, een bedrag van ruim EUR 140.000 aan 45 organisaties om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Sinds de oprichting – dit jaar 45 jaar geleden – heeft de stichting al ruim EUR 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken. Almkreek ondersteunt deze stichting van harte. Almkreek kan zelf ook activiteiten organiseren voor projecten in onze eigen regio.

Iedere golfende grootvader van Almkreek is meer dan welkom. Enige voorwaarde is een jaarlijkse donatie van EUR 20,= aan de Stichting.

Wilt u eerst meer informatie? Bij de receptie op Almkreek liggen een aantal van de laatste jaarverslagen klaar. Zij geven een goed overzicht van de activiteiten van de stichting. Nog meer informatie vindt u op de website www.oldgranddad.nl

Aanmelden?

Dat kan per e-mail naar de clubconsul van Almkreek, Lex Overweter: overweter@gmail.com óf via de website van de stichting, klik hier. 

Vanaf 23 september a.s. gaat Lex ook langs bij de diverse wedstrijden om dit mooie doel onder de aandacht te brengen. U kunt op dat moment uiteraard ook lid worden.

Almkreek kijkt er naar uit dat héél veel grootvaders zich aanmelden!
Old Grand-Dad Club

« Terug