Jan Boer gaat door ...

07-06-2019

Het is een tijd stil geweest rond de werkgroep werving en communicatie. Er zijn de afgelopen tijd wel wervingsactiviteiten ontwikkeld maar dit proces vond plaats buiten het werkgroepverband. We hebben recent intern de werving en communicatie geëvalueerd en hebben besloten de huidige werkgroep op te heffen en voor een andere vorm te kiezen.
 
We zijn zeer verheugd dat we Jan Boer bereid gevonden hebben om een nieuwe werkgroep ledenwerving - vrijwillig - op te zetten en aan te sturen. Jan is als oud-voorzitter van GC Almkreek de afgelopen jaren een centrale figuur geweest in de succesvolle wervingsaanpak die is ontwikkeld vanuit de samenwerking tussen club, park en academy. Tevens heeft Jan vorig jaar een beslissende rol gespeeld in de verkoop van het park waarmee een nieuwe fase voor de ontwikkeling van het Park mogelijk werd. In de ALV van de club van dit voorjaar heeft Jan na bijna 6 jaar zijn voorzittershamer overgedragen aan zijn opvolger.
 
Met de nieuwe werkgroep blijft Jan dus de komende jaren betrokken bij de ontwikkeling van het park en daar zijn we erg blij mee!

We hebben Jan de vrijheid gegeven om tot een nieuwe invulling van de werkgroep en activiteiten te komen. Hij zal hier de komende weken mee aan de gang gaan en wij wensen hem hier vanzelfsprekend heel veel succes mee!
 
Jan Boer gaat door ...

« Terug