GEZELLIGHEID BIJ DAMES 1 SENIOREN

15-05-2019

(Klik op foto voor vergroting)


Almkreek 1, Senioren 18-holes

Na 13 jaar “praktisch” altijd met hetzelfde team NGF-Competitie te hebben gespeeld is ons team dit jaar drastisch veranderd. Captain Wil, Pauline en Marijke zijn gestopt, maar gelukkig vonden we Nellie, Tineke en Truus bereid om in ons team te spelen.

We speelden deze competitie op de mooie banen van: De Merwelanden, Grevelingenhout, Wouwse Plantage en De Turfvaert.

Al gauw ontdekten we dat we in een heel sterke poule beland waren. We hebben geoefend en geoefend en we speelden voor wat we waard waren. Het waren vier fantastische dagen op mooie golfbanen. Helaas was het weer niet altijd even goed maar de sfeer was geweldig en de meeste punten werden bij ons gescoord door onze “verjongde” nieuwkomers.

De slotdag was op Almkreek waar wij als gastvrouw mochten optreden.

Ondanks dat degradatie voor ons in de lucht hing hebben we er een mooi feest van gemaakt. De winnaars zijn geworden, “De Turfvaert” die door onze captain Anneke in de bloemetjes werden gezet. Tijdens het diner hadden we gezorgd voor een mooie teamfoto op ieders bord. Als toetje was er voor iedereen een stukje van de overwinningstaart die met groot applaus werd ontvangen.
We blijven optimistisch en oefenen om volgend jaar weer een mooie prestatie neer te zetten.

Dank ook aan de prettige samenwerking met het golfpark.
 
Almkreek 1,  Dames 18 holes. Poule M210
Captain: Anneke Aanraad, Ina Vos, Odilia Scheurwater, Truus Boer, Ria van Bennekom, Nellie van Strien en Tineke Vermonden.

 
GEZELLIGHEID BIJ DAMES 1 SENIOREN

« Terug