Almkreek werkt aan overmorgen

21-09-2017 | 10 September jl. werd er een leuk artikel met filmpje geplaatst op de site van de NGF, over de 1.200 kinderen die Golfpark Almkreek hebben bezocht, mei en juni jl. Wij plaatsen het graag op onze site!

Kinderen in 3 stappen naar de golfbaan.

Deze overtuiging is de basis van het stappenplan van GOLF RAAK! en het beleid van de NGF, welke tevens in praktijk werd gebracht bij Golfpark Almkreek.

In mei en juni 2017 kregen 1.200 basisschoolkinderen in de gemeente Woudrichem een gymles golf in een creatief ingerichte zaal. Vervolgens werden dezelfde kinderen uitgenodigd voor een clinic op de golfbaan en daarna ook nog voor een familie les met het gezin. Hoe heeft Golfpark Almkreek dit aangepakt?

Scholenproject gemeente Woudrichem
Mark Pulles, buurtsportcoach van de gemeente Woudrichem vertelt samen met Hans Anton Verschoor Vice-voorzitter en coördinator jeugdzaken bij Golfpark Almkreek leggen in onderstaand filmpje uit hoe de gemeente en de andere betrokken partijen hier vorm aan hebben gegeven.Men neme
Het initiatief is genomen door de gemeente Woudrichem. Een goede samenwerking tussen de gemeente, 9 scholen, de golfschool, de exploitant, golf academy, de pro’s en natuurlijk de vereniging en met 9 vrijwillige jeugdcoaches resulteerde in een plan voor 3 weken gymles, 10 clinics op de golfbaan voor 64 klassen. Er komen uiteindelijk 1.200 kinderen op een positieve manier in aanraking met de golfsport én de vereniging. 

Wat zijn de verwachtingen die je kunt hebben als je aan een dergelijk traject begint? Hoe reageert de vereniging op alle reuring en hoe geef je opvolging aan deze groep kinderen én hun families? In de komende Golfmarkt #11 - begin oktober 2017 op de deurmat - gaan wij hier verder op in!

Zie ook: https://www.ngf.nl/caddie/ledenwerving-en-binding/almkreek-vertelt
Almkreek werkt aan overmorgen

« Terug