Almkreek, Committed to Jeugd en Familie

28-06-2017 | Alexander Renders, accountmanager Sport bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie reikte zondagmiddag de 2 felbegeerde certificaten uit aan Hans Anton, vice-voorzitter van de Golfclub en coördinator van de Jeugd en Nanda golfprofessional op Almkreek ten overstaan van onze jeugdcoaches, jeugdleden en hun familie.
Het ‘Committed to Jeugd’ programma is bedoeld voor elke golfclub, golfbaan of golfprofessional, die een goed jeugdprogramma wil ontwikkelen óf het bestaande jeugdprogramma wil verbeteren. Daarnaast stimuleert het programma een hechte samenwerking tussen vrijwilligers, ouders, golfbaan medewerkers en golfprofessionals.

Om het certificaat te mogen ontvangen moest Almkreek aan een streng eisenpakket voldoen. De Jeugdcommissie is ruim twee jaar bezig geweest met het voorbereiden van de certificering. In hoofdzaak is Nanda hier de kartrekker van geweest, met in haar kielzog de gecertificeerde jeugdcoaches. Het gaat hier niet alleen om prestatiegerichte jeugd, maar zeker ook voor de recreatieve spelers. Committed to Jeugd levert een totaalprogramma voor de jeugd op, dat verankerd is op het Golfpark en dat wordt uitgevoerd door professionals en kundige vrijwilligers.'Committed to Familie' speelt in op de behoeften van een nieuwe generatie clubleden.

Tal van activiteiten zoals o.a. een familietoernooi, golf en bridge en diverse jeugdactiviteiten w.o. een jeugdtoernooi, fun wedstrijden en scholen laten proeven aan golf, zorgen ervoor dat kinderen en hun familie een plaats vinden op Almkreek. Een golfbaan is een perfecte plek om met de familie te oefenen, samen (een paar) holes te spelen, lol met elkaar te hebben en gezellig met elkaar wat te eten en te drinken. De NGF is van mening dat het optimaal bedienen van de 'familie' als doelgroep zeer belangrijk is. De voortrekkersrol die Almkreek daarin vervult, heeft ervoor gezorgd dat de NGF ook het certificaat ‘Committed to Familie’ aan ons heeft uitgereikt. Familiegolf op Almkreek betekent: Een ontmoetingsplek voor de hele familie.Klik hier voor de foto's
Almkreek, Committed to Jeugd en Familie

« Terug