Iedereen is welkom


Op Almkreek is iedereen welkom:
Golfers, footgolfers, fietsers, wandelaars en natuurlijk ook gasten die gewoon gezellig komen eten, drinken, vergaderen of feesten. Iedereen kan op Almkreek op zijn of haar eigen manier genieten van onze unieke plek in het Land van Heusden en Altena, midden in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

Ook zonder ervaring golfen op Almkreek
Op Almkreek kun je op verschillende golfbanen spelen. Elke golfbaan heeft zijn eigen charme en uitdaging. En Almkreek heeft als één van de weinige golfparken ook een golfbaan waar je ook zonder golfervaring kunt golfen: onze 9 holes par 3 baan.

Kennismaken met golf?
Wil je graag een keertje kennismaken met golf? Op Almkreek organiseren we regelmatig open dagen waarbij je gratis met anderen kunt proeven hoe het is. Dit betekent natuurlijk niet dat onze deuren op andere dagen ‘gesloten’ zijn. Integendeel, we zijn altijd ‘open’ voor iedereen die wil weten hoe het is om te golfen. Kom gewoon langs voor informatie (bij de receptie) en als er tijd is, geven we je meteen een rondleiding …
 
 • ONZE OPEN DAGEN, klik hier
  Wil je liever zelf met een groepje komen ‘kennismaken’, dan kan dit ook. Hiervoor hebben we onze speciale feestjes voor golfers of onze clinics; deze kun je organiseren met bijvoorbeeld vrienden of familie. Tijdens zo’n activiteit maak je kennis met alle onderdelen van het golfspel: afslaan (de bal zo ver mogelijk slaan), korte slagen vanaf het gras, putten (soort midgetgolf) en natuurlijk ga je ook golfen op onze (kleine) golfbaan.
   
 • FEESTJE VOOR GOLFERS, klik hier
  Ben je golfer (lid of niet-lid) én lijkt het je óók leuk om jouw vrienden en familie kennis te laten maken met golf? Nodig ze uit en laat ze op een feestelijke manier kennismaken met golfen en het golfpark. Jouw gasten worden worden ontvangen met koffie, krijgen een clinic van de pro’s (swingen, chippen en putten) en spelen vervolgens onderling een wedstrijdje in de kleine baan.
 • ONZE CLINICS, klik hier
  Een dagje ontspannen, m je aar ook actief bezig zijn met familie, vrienden of collega’s? Dan ben je op het juiste adres! Heb je nog nooit gegolfd of ben je heel ervaren? De clinics van Almkreek zijn er voor alle niveaus en in verschillende tijden.