Video impressie

Almkreek is centraal gelegen in Nederland en door zijn bijzondere ligging, een park dat bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het golfpark ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Het heeft schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Almkreek is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan.

14 holes par 3/4 baan - Ideaal voor de beginnende golfer
Voor de beginnende golfers is er een 14 holes par 3/4 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Deze baan leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3/4 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Een rondje lopen op deze baan is een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het golfspel.
 
18 holes baan
De 18 holes golfbaan heeft ruime greens en prachtige en gevaarlijke waterpartijen. De uitstekend onderhouden golfbaan is een uitdaging voor iedere golfer.

Faciliteiten
Almkreek beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golf Academy.

In Brasserie Almkreek kunt u dagelijks genieten van een vers kopje koffie, wijntje of vers bereide maaltijd. De kaart van de brasserie wordt steeds afgestemd op het seizoen en er wordt gebruik gemaakt van producten uit de streek. De uitgebreide parkeerfaciliteiten geven de gelegenheid om makkelijk en gratis te parkeren.

Of u nu een geoefende golfer bent of een beginner, Almkreek is voor beide doelgroepen een uitdagende baan.

Wij zien u graag op Almkreek!