Faciliteiten baan

De landelijke vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen, maakt een ronde spelen bij Golfpark Almkreek tot een unieke en ontspannen golfbeleving!

​18 holes
De 18 holes golfbaan met ruime greens en schitterende waterpartijen, maken de uitstekend onderhouden baan een uitdaging voor zowel de lage handicappers als minder geoefende golfer.
​14 holes

De 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan, zorgen dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen van het korte spel.
​Driving Range en oefenfaciliteiten
De Driving Range is de plek voor het oefenen van een goede swing. Doordat de Driving Range verlicht en gedeeltelijk overdekt is, is deze zowel tijdens de natte Nederlandse dagen als in de donkere avonduren gewoon toegankelijk. Het gebruik van de Driving Range, putting -en chipping green is gratis. Bij de receptie is een ballenkaart of ballensleutel aan te schaffen voor een mandje golfballen op de Driving Range.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de Driving Range tot 21:30 uur verlicht.
​Brasserie
Het hart van Almkreek wordt gevormd door de Brasserie. U kunt hier genieten van uw koffie, lunch of diner. Sfeervol met gezellige zithoekjes en omringd door een zongelegen terras met uitzicht over de golfbaan. Een locatie waar zowel golfende als niet-golfende bezoekers meer dan welkom zijn.
 
Combineer golfen met eten en maak gebruik van één van onze arrangementen. Kies uit 9 of 18 holes inclusief een lunch of hoofdgerecht. Liever á la carte lunchen of dineren? Op Almkreek kan het!