Golfbanen Brabant

golfbanen BrabantWilt u een ontspannen dag komen golfen op de mooiste golfbanen van Brabant? De mooiste golfbanen Brabant vindt u op Golfpark Almkreek. Golfpark Almkreek is al 20 jaar een begrip in het Land van Heusden en Altena. Zowel voor de beginnende golfer als voor de gevorderde golfer is er een uitdagende ronde golf te spelen op de verschillende prachtig aangelegde golfbanen. Golfpark Almkreek is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kom langs bij Golfpark Almkreek en ontdek de mooiste golfbanen Brabant!
 

De golfbanen Brabant van Golfpark Almkreek 

Bij Golfpark Almkreek kunt u verschillende prachtige golfbanen Brabant vinden. Zo is er de 18 holes golfbaan met ruime greens en schitterende waterpartijen, een uitdaging voor zowel de lage handicappers als voor de minder geoefende golfer. Daarnaast kunt u twee andere prachtige golfbanen op het De 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan, zorgen dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen van het korte spel. Golfpark Almkreek is in het bezit van het A-status predikaat van de Nederlandse Golf Federatie. We beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een ontspannen dag golf. Kortom: wij zijn het adres waar u moet zijn als u op zoek bent naar golfbanen Brabant.
 

Leren golfen op de golfbanen Brabant

De verschillende golfbanen Brabant op Golfpark Almkreek zorgen ervoor dat u altijd op uw eigen niveau kunt golfen. Wilt u uw techniek graag verbeteren? Wilt u beter leren golfen en graag golflessen volgen? De Golf Academy van Golfpark Almkreek is dé plek waar u golflessen kunt volgen en uw techniek kunt verfijnen. De PGA professionals geven les met veel enthousiasme. Ze delen graag hun kennis en helpen u om beter te leren golfen. Er is voor iedereen een passend lesprogramma. Het lesprogramma is samengesteld volgens het 9 stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland. Meer informatie over het volgen van golflessen kunt u vinden op onze website. 

De golfbanen Brabant van Golfpark Almkreek lenen zich uitstekend voor een ontspannen dag golf. Alleen, of met vrienden, familie of collega's. Bent u toe aan een pauze? Of wilt u op een ontspannen en gezellige manier de dag afsluiten? Schuif dan aan bij Het Paviljoen. Bij de brasserie van Golfpark Almkreek is het altijd goed toeven, zeker als het goed weer is en u op het zongelegen terras plaats kunt nemen. U kunt hier genieten van heerlijke gerechten, die zijn bereid met de lekkerste streekproducten. We heten u graag va harte welkom bij Golfpark Almkreek! 
Voornaam
tussenvoegsel
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail adres
Opmerking
Beveiligingscode