Golfbaan Noord-Brabant

Golfbaan Noord-Brabant Wilt u een dag komen golfen op de mooiste golfbaan Noord-Brabant? Zoekt u een mooie golfbaan waar u met vrienden, collega's of familie een ontspannen dag kunt beleven? Bij Golfpark Almkreek kunt u verschillende prachtig aangelegde golfbanen vinden. U kunt bij Golfpark Almkreek golfen op elk niveau. Door de unieke ligging kunt u bij Golfpark Almkreek genieten van een prachtige rustige, groene omgeving. De ideale locatie om even weg te zijn uit de drukte van alledag. Bij Golfpark Almkreek zijn we in het bezit van het A-status predikaat van de Nederlandse Golf Federatie. U kunt op het park verschillende golfbanen vinden maar ook een verlichte en deels overdekte Driving Range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golfacademy. Door de centrale ligging is het golfpark makkelijk te bereiken. Dit maakt ons de ideale golfbaan Noord-Brabant voor iedere golfer.
 

Een dag golfen op golfbaan Noord-Brabant

Bij Golfpark Almkreek bieden we voor iedereen een uitdagende ronde golf. Zo vindt u op het park de 18 holes golfbaan met ruime greens en schitterende waterpartijen. Dit maakt ons een van de de grootste golfbaan Noord-Brabant. Deze uitstekend onderhouden baan is een uitdaging voor zowel de lage handicappers als voor de minder geoefende golfer. Daarnaast kunt u ook terecht op de 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan. Deze banen zorgen ervoor dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Deze baan is ook heel geschikt om het korte spel te oefenen. Golfpark Almkreek is zo een golfbaan Noord-Brabant voor golfers van elk niveau. Golfpark Almkreek is al meer dan 20 jaar een begrip in het Land van Heusden en Altena. 

​​​​​​​

Faciliteiten op golfbaan Noord-Brabant

Benieuwd naar de faciliteiten van onze golfbaan Noord-Brabant? Bij Golfpark Almkreek beschikken we over alle faciliteiten die u maar nodig heeft. Daarnaast vindt u op het park ook Het Paviljoen, waar u even pauze kunt nemen of waar u aan het eind van de dag kunt aanschuiven. Bij Het Paviljoen kunt u genieten van een verfrissend drankje en van verrassende gerechten. In de keuken van Het Paviljoen worden de lekkerste streekproducten gebruikt om heerlijke gerechten mee te bereiden. Neem plaats op het zongelegen terras met uitzicht over de golfbaan en ontdek onze kaart! Bij Het Paviljoen bent u welkom als golfer, maar ook als niet-golfer. Golfles volgen bij Golfpark Almkreek behoort ook tot de mogelijkheden. Bij de Golf Academy kunt u het golfen onder de knie krijgen of kunt u uw techniek verbeteren. Wilt u hier meer over weten? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten bij onze golfbaan Noord-Brabant: Golfpark Almkreek! 
Aanhef *


Voorletters, naam *
Bedrijfsnaam
E-mail *
Telefoon- of mobiel nummer *
Wil graag meer informatie over: *Opmerking
Beveiligingscode