Golfbaan Brabant

Op zoek naar golfbaan Brabant? Wilt u graag kunnen golfen op een prachtige golfbaan Brabant, te midden van een schitterende groene omgeving? Bij Golfpark Almkreek vindt u het allemaal! Golfpark Almkreek is gelegen op een bijzondere locatie. U bent hier echt even helemaal weg uit de drukte van alledag. Golfpark Almkreek is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken. U vindt bij Golfpark Almkreek de mooiste golfbanen van Noord-Brabant, en misschien wel van heel Nederland. Voor spelers van elk niveau is er bij Golfpark Almkreek een uitdagende ronde golf te spelen. Kom langs bij Golfpark Almkreek en ontdek de golfbanen! 

​​​​​​​

Een golfbaan Brabant voor elk niveau

Van een beginnende speler tot een lage handicapper: elke golfer kan een uitdagende ronde golf spelen op de golfbanen van Golfpark Almkreek. Voor elk niveau is er een uitdagende golfbaan Brabant te vinden. Zo vindt u op het golfpark bijvoorbeeld een prachtig aangelegde 18 holes golfbaan met ruime greens, waar u ook schitterende waterpartijen vindt. Naast deze prachtige golfbaan Brabant vindt u ook een 14 holes par 3/4 baan en een 9 holes par 3 baan bij Golfpark Almkreek. Deze laatste is ook zeer geschikt voor het oefenen van het korte spel. Naast verschillende golfbanen zijn er ook uitgebreide les- en oefenfaciliteiten op het golfpark te vinden. 
 

Golflessen bij golfbaan Brabant

Bij Golfpark Almkreek kunt u ook golflessen volgen om kennis te maken met golf of om uw golfvaardigheden te verbeteren. Bij de Golf Academy bieden we u verschillende lesprogramma's aan op onze golfbaan Brabant. Een lesprogramma is altijd samengesteld volgens het 9 stappenplan van de Nederlandse Golf Federatie en PGA Holland. Wilt u ontdekken of golf iets voor u is? U kunt bij Golfpark Almkreek een gratis proefles volgen. Ontdek hoe leuk golfen is en volg een gratis proefles bij de Golf Academy! Wilt u meer weten over het volgen van golflessen? Neem dan contact met ons op, of lees er meer over op onze website.

Wilt u een dag ontspannen komen golfen? U bent van harte welkom! Er is bij Golfpark Almkreek voldoende gratis parkeergelegenheid. Als u wilt u kunt u de hele dag op het golfpark vertoeven. Als u toe bent aan een hapje of een drankje dan kunt u aanschuiven bij Het Paviljoen, de brasserie van Golfpark Almkreek. Vanaf het zongelegen terras heeft u uitzicht over de golfbaan Brabant. U kunt bij Het Paviljoen genieten van heerlijke gerechten, die veelal worden bereid van streekproducten. U bent van harte welkom!
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Golfervaring
Opmerking
Belangstelling voor

Beveiligingscode