2 Golfbanen, 32 holes, WELKOM!Golfpark Almkreek bestaat sinds 1995 en is door zijn bijzondere ligging, een park dat bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het golfpark ligt in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Het heeft schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Golfpark Almkreek is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan.

Natuur

Op Almkreek wordt veel aandacht besteed aan de natuur. Daarbij worden ook de leden betrokken. De baan is een natuurlijk leefgebied voor veel vogelsoorten. Door mee te doen aan het project 'Committed to Birds' van de NGF en Vogelbescherming, maken wij de leden bewust van de gevarieerdheid van de vogels in de baan. Op dit moment zijn er meer dan 65 vogels gespot.

Banen en faciliteiten

14 holes par 3/4 baan - Ideaal voor de beginnende golfer
Voor de beginnende golfers is er een 14 holes par 3/4 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Deze baan leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3/4 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Een rondje lopen op deze baan is een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het golfspel.
 
18 holes baan
Golfpark Almkreek’ is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan. De baan is rustige en mooi gelegen, aangelegd in een polderlandschap, waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. Het  landschap biedt de speler een typisch Hollands vergezicht over weilanden, sloten en boerderijen.

De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Faciliteiten
Almkreek beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golf Academy.

In Brasserie Almkreek kunt u dagelijks genieten van een vers kopje koffie, wijntje of vers bereide maaltijd. De kaart van de brasserie wordt steeds afgestemd op het seizoen en er wordt gebruik gemaakt van producten uit de streek. De uitgebreide parkeerfaciliteiten geven de gelegenheid om makkelijk en gratis te parkeren.

Of u nu een geoefende golfer bent of een beginner, Almkreek is voor beide doelgroepen een uitdagende baan.

Klik hier voor een video-impressie van Almkreek. U krijgt per video een rondleiding of kunt de holes afzonderlijk 'bezoeken'.

Buddy systeem

Op Almkreek worden veel activiteiten voor georganiseerd. De golfprofessional of de receptie kunnen u vertellen welke activiteiten er zijn én bij wie u zicht kunt aanmelden. Beginnende, maar ook de meer ervaren golfers, kunnen gebruik maken van een buddy systeem: u wordt "gekoppeld" aan een golfprofessional of lid van de club. Zij maken u op een ongedwongen manier wegwijs in het reilen en zeilen op Almkreek en zij kunnen u met u een rondje lopen in de baan.

Bezoekers, greenfeespelers

U bent van harte welkom! Klik hier voor het overzicht van de greenfeetarieven voor bezoekers, introducés en jeugd. En bent u onverwachts in de buurt, en u heeft uw spullen niet bij u óf u wilt het eerst eens proberen? Klik hier voor de verhuurtarieven van clubs, buggy's, etc.

Lidmaatschappen

Op Almkreek is het mogelijk om te kiezen uit een aanbod van lidmaatschappen. Er is voor iedereen een geschikt lidmaatschap. Of u nu bijna dagelijks wilt komen of alleen kunt spelen na uw werk.

Lid zijn op Almkreek is GEWOON GEZELLIG! Er worden bijna dagelijks activiteiten georganiseerd, variërend van clubwedstrijden, wedstrijden voor een goed doel tot slapen op de Driving Range voor de jeugd!

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.