NIEUWE GRIPS ... ACTIE!


Zorg dat je klaar bent voor als je straks weer de baan in mag .... laat jouw grips nakijken.

Misschien zijn jouw grips glad en versleten? Dat is niet nodig!
 
Gladde en versleten grips zorgen er voor dat je harder gaat knijpen in de grip. Dit komt niet ten goede van de techniek en kan ook blessures veroorzaken. Daarnaast heeft de grip ook invloed op de richting waar de bal naar toe gaat: hoe dikker de grip hoe meer de bal voor de rechtshandige golfer naar rechts gaat en hoe dunner de grip, des te meer naar links.

Als je een rechtshandige golfer bent meet je je linkerhand, als je een linkshandige golfer bent je rechterhand.

Via onderstaande tabel kun je je handen opmeten zodat wij een indicatie krijgen over de statische meeting van de dikte van de grip. Wij werken met de “Tour Velvet Grip” van Golfpride. Deze grip wordt door 50% van de tourspelers gebruikt in verschillende modellen. Uiteraard overleggen we wat jouw persoonlijke voorkeur heeft.Ook hebben wij verschillende mogelijkheden voor een nieuwe grip op jouw putter.

Als je interesse hebt voor vervangen van de grips of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Voor het vervangen van de grips komen wij langs op locatie met onze “portable grip kit”, uiteraard met inachtneming van de eisen van het RIVM. Betalen kan via een tikkie of gepast in een envelop.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Michel Schrauwen:  06 - 50 257 000
Edwin Wesselink: 06 - 30 127 156


KLIK HIER VOOR DE AANBIEDING (PDF)