LEREN GOLFEN OP GOLFPARK ALMKREEK

 

Leren golfen op Golfpark Almkreek is gewoon gezellig!


Of je nu in het Land van Heusden en Altena woont of in Gorinchem, wanneer je wilt leren golfen dan zit je bij ons goed. Voor de beginnende golfer hebben wij een aantal pakketten samengesteld die gericht zijn op leren golfen op een leuke manier.


Beginnen met golfen


Stap 1. Baanpermissie halen

De eerste stap bij het leren golfen is het behalen van je baanpermissie. Met het behalen van je baanpermissie begrijp je de basisvaardigheden van het golfspel en mag je bij ons de baan in om daar verder te gaan met het leren golfen. Het Pakket 1 - Golfstart Plus helpt je op weg bij het behalen van je baanpermissie. In zes groepslessen leer je de eerste basisvaardigheden van het golfspel. Met je baanpermissie mag je op al onze golfbanen op Almkreek golfen. Je krijgt dus zowel toegang tot de 9-holes par 3 baan, als op de 14-holes par 3/4 baan en de 18-holes wedstrijdbaan. Je baanpermissie is echter alleen geldig op Golfpark Almkreek. Om toegang te krijgen tot andere golfbanen, is het noodzakelijk om eerst je Handicap 54 te behalen.


Stap 2. Op weg naar Handicap 54

Nadat je van de golfleraar je baanpermissie hebt gekregen, zijn je golfvaardigheden nog zeer beperkt. Om op een leuke manier de golfbaan rond te komen zul je dus nog veel meer moeten oefenen. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om zich ook in te schrijven voor Pakket 2 - Op weg naar Handicap 54. Door de extra lessen ga je beter leren golfen en krijg je ook meer kennis van de regels van het golfspel. Na het behalen van je Handicap 54 ben je op de meeste golfbanen in Nederland welkom om te komen golfen.


GVB halen

Het GVB, wat staat voor het golfvaardigheidsbewijs, is komen te vervallen. Dus in plaats van je GVB halen, ga je nu je Handicap 54 halen.


Stap 3. Beter leren golfen

Nadat jij het Handicap 54 traject met goed gevolg hebt doorlopen, kun je vrijwel overal heerlijk gaan golfen. Je zult echter snel ontdekken dat er nog steeds heel veel te leren valt voordat je het golfspel goed onder de knie hebt. Veel oefenen en de baan ingaan om een rondje te spelen, is daarom een absolute aanrader.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om onder begeleiding van de golfpro nog beter te leren golfen. Dat kan eenvoudig door lessen te boeken bij de pro, of je in te schrijven voor Pakket 3 - Handicap 54 en lager.

Neem vandaag nog contact met ons op om je in te schrijven of om antwoord te krijgen op al je vragen.

  leren golfen