Jeugdtarieven 2022Vaak wordt gedacht dat een lidmaatschap, speelrecht en golflessen veel kosten. Maar dat valt echt heel erg mee! Op Golfpark Almkreek bieden wij meerdere soorten lidmaatschap aan. Je kunt dus kiezen; bij het ene lidmaatschap heb je geen lessen, bij het andere lidmaatschap heb je weer extra lessen.

Golf is een sport waar je beter gaat presteren als je veel oefent en speelt. Als je beter gaat spelen krijg je nog meer plezier in het spel. Op Almkreek kun je daarom altijd gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten. En je mag meteen op onze kleine baan (9 holes Par-3 baan) spelen, ook als je nog niet zo goed kunt spelen.

Enne ... Golfclub Almkreek is een club waar je je snel zal thuis voelen. Gezelligheid en plezier staan voorop. Er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, op allerlei manieren en met veel variatie, voor beginnende jeugdgolfers en al meer ervaren jeugdgolfers.

Hieronder vind je de Tarieven 2022 voor het clublidmaatschap, speelrecht én eventueel lessen voor jeugd t/m 17 jaar. Klik op de afbeeldingen hieronder voor een vergroting. Mocht dat niet lukken, klik dan op onderstaande linkjes voor de PDF's (downloaden): De voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

LIDMAATSCHAP, LESSEN + 20 RONDES:

Jeugdtarieven 2022 - 20 rondes

LIDMAATSCHAP, LESSEN + 50 RONDES:

INFORMATIE SPEELRECHT
Meer informatie over het speelrecht én de voorwaarden 2022 vind je in de brochure Speelrecht 2022, klik hier.

Heb je vragen? Stuur een email naar info@golfpark-almkreek.nl
 
WIL JE GELIJK AANMELDEN?

Vul jouw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard ben je ook van harte welkom om even langs te komen op Golfpark Almkreek. Wij bespreken graag met jou en je ouders | verzorgers de mogelijkheden!

Aanvullende informatie:
(gebruik per persoon één formulier!)
  • Klik hier als je als jeugdlid  wilt aanmelden per formulier (PDF, downloaden).
  • Klik hier als je via de website wilt aanmelden.
     
  • Betalen per incasso is mogelijk. Klik hier voor het formulier.
  • Leveringsvoorwaarden Speelrecht en Abonnementen vind je hier  (PDF, downloaden).
Tot snel!