Get Golf Ready 2021


Het is alweer een jaar geleden dat we de actie “Get Golf Ready” hebben gedaan. Een initiatief van Golfclub Almkreek en de Golf Academy, om in groepjes van gemiddeld 4 personen samen te trainen. Als doelstelling plezier maken met elkaar en op korte termijn weer in vorm raken voor het nieuwe seizoen. De Golfclub en de Golf Academy hebben daarvoor een training van 6 lessen samengesteld. Die gaan wij jullie natuurlijk weer aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief. Zowel de Golfclub, als de Golf Academy sponsoren deze trainingen.
 
Wat gaan wij jullie aanbieden om zo snel mogelijk in vorm te komen?

Sinds de uitbraak van het Corona virus hebben de meeste leden elkaar bijna of zelfs helemaal niet meer gezien. Daarom hebben we gekozen voor groepstrainingen van 4 personen om samen weer te kunnen gaan trainen en golfen. Uiteraard houden we ons daarbij volledig aan de regels van de RIVM. Dit is ontzettend belangrijk, willen we allemaal gezond blijven.
 
Wat bieden de Golf Academy en de Golfclub jullie aan?

Groepstrainingen (4 personen 50 min)

Voor mensen die graag op gepaste afstand iets samen willen doen. Je kunt als lid je eigen groepje van max. 4 leden samenstellen óf je individueel aanmelden. Eén persoon uit de groep heeft contact met de golfprofessional voor het inboeken van de lessen.
 
Programma :
  • Les 1  -  Swingen - Video
  • Les 2  -  Bunker  -  Pitchen
  • Les 3  -  Putten  -  chippen
  • Les 4  -  Driver
  • Les 5  -  Moeilijke liggingen
  • Les 6 -   Baanles
Normaal zijn de kosten EUR 20,= per les per persoon, oftewel EUR 120,= per persoon voor de volledige training. Maar daar zowel de Golfclub, als de Golf Academy samen deze trainingen willen sponsoren, vragen wij van jullie een bijdrage van slechts EUR 80,= per persoon voor het totale trainingspakket.
 
Deze aanbieding is geldig tot en met 15 maart a.s.
 
Dus geef je snel op!
Hetzij met een groepje óf individueel.  Wij stellen de groepjes zoveel mogelijk naar niveau samen.
 
Jullie kunnen je opgeven bij de pro’s: Wij hopen dat jullie allemaal meedoen en bedanken de golfclub voor hun bijdrage en enthousiasme.

Vriendelijke golf groeten,
Michel en Edwin