Winterregels

30-10-2017 Nu de winter voor de deur staat maken wij je erop attent dat in verband met het weer beperkingen kunnen gelden voor het gebruik van de golfbaan. De handicaptabellen zijn aangepast naar de wintervariant. Afhankelijk van het weer kan het voorkomen dat het gebruik van buggy’s en-of trolleys niet is toegestaan en dat er alleen kan worden gespeeld met draagtassen. Deze wijzigingen worden dagelijks door onze hoofdgreenkeeper bepaald en vermeld op de website bij de baanstatus.

Vanaf 1 november zijn de winterregels van kracht. Deze regels zijn er juist om je langer van het spel te kunnen laten genieten en daar waar nodig de baan te sparen.
  • De gebruikelijke afslagplaatsen zijn gesloten en tot GUR verklaard en mogen niet betreden worden. De teemarkers staan op speciaal gemaaide delen; de winterafslagplaats. Het afslaan van deze plaats is verplicht.
  • Bij voorkeur spelen we op zomergreens. Zodra noodzakelijk zal er op wintergreens worden gespeeld. In dit geval is de baan Non Qualifying.
  • Plaatsen van de bal mag door de gehele baan. Speel je echter een Q kaart dan kan dit enkel op de kort gemaaide delen van de baan ( Fairway en Apron )
  • Informatie over qualifying condities vind je op de website van de baan bij de baanstatus en/of op het mededelingenbord bij het clubhuis of de eerste tee.
Winterregels

« Terug