Leen Snoek is overleden

01-10-2017 Leen Snoek is overleden
 
Afgelopen donderdag, 28 september, is Leen Snoek overleden; hij is 71 jaar geworden. Leen was een markante persoonlijkheid binnen de vereniging; al bijna 22 jaar lid.
 
Wat zeggen onze leden over hem: “Op Leen kon je bouwen. Zijn beloftes en toezeggingen kwam hij altijd zonder mankeren na. Zijn ‘ja’ betekende ook echt ‘ja’. Hij was rechtlijnig en altijd eerlijk. Met hem viel er niet te marchanderen over regels of cijfers, laat staan scores. Leen was ook een man die zich niet makkelijk liet overtuigen. Zijn ‘ja, maar ..’ was zijn bekende reactie. Er waren echt goede argumenten nodig om Leen te overtuigen van zijn ongelijk, als hij al ongelijk had.”
 
Leen heeft een aantal jaren meegedaan aan de NGF-competitie. Als captain voerde hij zijn team aan. Hij was een fanatiek golfer en er moest natuurlijk gewonnen worden; niet alleen gezellig meedoen. Maar gezellig werd het wel ’s avonds bij het diner na afloop van de wedstrijd, als hij op humoristische wijze de handen van alle aanwezigen op elkaar kreeg.
 
Wij wensen Mieke, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte om zijn verlies te dragen en te verwerken.
 
Almkerk, 30 september 2017
Jan Boer, Voorzitter Golfclub Almkreek
 
Leen Snoek is overleden

« Terug