Overlijdens- bericht

Beste golfleden en allen die zijn betrokken bij ons golfpark,

In de nacht van vrijdag op zaterdag is onze manager Peter Hoogcarspel overleden.

Peter is in de winter van 2014/2015 bij ons op het golfpark komen werken. Hij was directeur bij Blue Green, van waaruit hij zich beschikbaar stelde.

Peter had als doel, om samen met club en ons als eigenaar, het golfpark weer naar een hoger niveau te brengen. Met meer dan een verdubbeling van het aantal leden, was hij hard op weg om dit doel te bereiken. Zijn werklust en motivatie waren niet te stuiten ondanks zijn ziekte. Soms leek het dat Peter alleen maar leefde voor zijn werk. Maar juist uit het werk haalde hij de inspiratie om door te gaan en bleef hij doorgaan in de verwachting en hoop dat zijn ziekte overwonnen zou worden.

Maar helaas heeft hij deze strijd moeten verliezen. We zijn in Peter iemand verloren die heel veel verstand van zaken had over en in de golfwereld. Deze had geen geheimen voor hem.                                                          

Dankbaar zijn we voor wat Peter de laatste 2,5 jaar voor ons park en ons als familie mocht betekenen. Wij zullen zijn inspiratie en gedrevenheid missen.

Familie Verschoor, Golfclub Almkreek en alle medewerkers van Golfpark Almkreek wensen zijn vrouw Bartje, de kinderen en verdere familie veel sterkte met dit verlies.                                                                                         
 
Overlijdens- bericht

« Terug