Graag stellen wij u voor

Verheugd zijn wij dat wij kunnen mededelen dat per 1 oktober Walter Verleun zal beginnen als baanmanager op Golfpark Almkreek.

Walter stelt zich graag via een persoonlijk schrijven aan u voor!

Beste leden en businessleden,

Het doet mij veel plezier mij aan u te mogen voorstellen. Mijn naam is Walter Verleun en ik ben 47 jaar. Getrouwd, vader van een zoon van 14 en woonachtig in Tiel. Naast mijn werk en het gezin zijn de golfsport en de wielersport mijn grote hobby's. Verder ben ik Bourgondisch aangelegd en mag ik graag lekker koken.

Na mijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool te 's-Gravenhage ben ik 4 jaar werkzaam geweest in diverse horecalocaties op Schiphol. Vervolgens heb ik gewerkt bij AC Restaurants & Hotels te Leiderdorp. In 2002 kwam ik via vrienden in aanraking met de golfsport waarna ik bij BurgGolf Zoetermeer als horecamanager aan de slag ben gegaan.
In 2005, kreeg ik de kans om deel uit te maken van het managementteam van Golfclub De Dorpswaard te Kerkdriel. Hier heb ik met veel plezier 12 jaar mogen werken als baanmanager. Echter ben ik ook in deze periode de omliggende banen altijd blijven volgen. Na een tussenperiode van 1,5 jaar als manager bij BurgGolf De Haverleij en BurgGolf Wijchen kwam ik in contact met Golfpark Almkreek. Na een oriënterend gesprek ontstond er al op korte termijn een  warme band.

Het geeft mij dan ook een enorme energie om samen met u, de diverse commissies, de collega's van Golfpark Almkreek en de professionals mee te mogen werken aan datgene wat ons eigenlijk allemaal bindt: plezier beleven aan de golfsport.

In de komende periode hoop ik velen van u te spreken en ga ik mijn uiterste best doen om u snel te leren kennen. U kunt mij uiteraard altijd aanschieten met vragen en/of opmerkingen. De deur staat altijd open. Vergeeft u mij wanneer ik in deze beginperiode wellicht niet altijd direct een antwoord heb op deze vragen, maar ik kan u verzekeren dat ik er dan alles aan zal doen om op korte termijn dit antwoord wel voor u te hebben.

Tot binnenkort in ons clubhuis of op de baan.
 
Graag stellen wij u voor

« Terug