Golfbaan Noord-Brabant | Golfbaan Brabant

Golfbaan Noord-Brabant: natuurrijk golfen!

​Bent u op zoek naar ​golfbaan Noord-Brabant​? Dan bent u bij Golfpark Almkreek aan het juiste adres. Golfpark Almkreek is gevestigd in Almkerk en heeft een centrale ligging die voor iedereen makkelijk te bereiken is. Golfpark Almkreek is dan ook al meer dan 20 jaar een begrip in het Land van Heusden en Altena. Wij bieden u een prachtige golfbaan Noord-Brabant.

Golfbaan Noord-Brabant: ontdek onze prachtige ruime golfbanen!

​Golfpark Almkreek is één van de mooiste golfbanen van Noord-Brabant. Terwijl u aan golfen bent, kunt u genieten van landelijke vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Dit maakt een ronde spelen bij Golfpark Almkreek tot een unieke en ontspannen beleving. Golfpark Almkreek heeft een 18 holes en 14 holes golfbaan. De 14 holes par 3/4 baan en de 9 holes par 3 baan zorgen dat ook de beginnende speler kan genieten van een uitdagende ronde golf. Tevens is deze baan uitermate geschikt voor het oefen van het korte spel.
 

Driving Range

Golfpark Almkreek beschikt ook over een Driving Range. Een Driving Range is de plek voor het oefenen van een goede swing. De Driving Range bij Golfpark Almkreek is verlicht en gedeeltelijk overdekt. Hierdoor is deze zowel tijdens natte dagen als in de donkere avonduren toegankelijk. Het gebuikt van de Driving Range is gratis.
 

​Paviljoen: voor meer dan golf!

​Wilt u na het spelen van golf op golfbaan Brabant nog nagenieten van uw spel onder het genot van een hapje of drankje? Dan kunt u terecht in het Paviljoen. Het Paviljoen vormt het hart van het golfpark. Op het terras van het Paviljoen heeft u uitzicht over de golfbaan. U bent zowel als golfende en als niet-golfende bezoeker van harte welkom in het Paviljoen. Combineer golfen met eten en maakt gebruik van één van onze arrangementen! Kies uit 9 of 18 holes inclusief een lunch of hoofdgerecht. Wilt u liever á la carte lunchen of dineren? Bij Golfpark Almkreek kan het!

Meer dan een golfpark

​Golfpark Almkreek is meer dan alleen een golfpark. Onze zalen zijn geschikt voor feestelijke en zakelijke evenementen. Wilt u trouwen met vergezichten over de golfbaan en omliggend landschap? Of bent u op zoek naar een locatie voor uw bruiloftsfeest? Wij staan voor u klaar om uw speciale dag geheel volgens wens te laten verlopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de feestlocatie komen bekijken? Neem dan contact met ons op.
 

Contact opnemen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Golfpark Almkreek? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.
Naam
Telefoonnummer
E-mail adres
Offerte

Opmerking
Beveiligingscode