Lid wordenGolfclub Almkreek is een vriendelijke laagdrempelige vereniging. Je voelt je als lid al snel thuis en je komt gezellige mensen tegen. Een club die zich inspant voor alle leden, jong of oud, man of vrouw, beginnend of ervaren. Er worden aantrekkelijke wedstrijden, evenementen en activiteiten georganiseerd op een uitdagende, landelijke en goed onderhouden golfbaan. Er is een prima balans tussen prestatie en recreatie. Het is eenvoudig om afslagtijden te boeken met vrienden of onbekenden.

Golfen is genieten!
Voordelen lidmaatschap
Voor leden zijn er veel exclusieve voordelen, zoals:
 • Onbeperkt meedoen aan clubactiviteiten voor ervaren en beginnende golfers.
 • Mogelijke deelname aan regionale en landelijke golfwedstrijden.
 • Gunstige abonnementen; meer golfen voor aantrekkelijke prijzen.
 • Inclusief handicapregistratie. De Handicap & Regelcommissie, belast met opleidingen, examens en handicaps, meldt u aan bij de NGF. U ontvangt jaarlijks een NGF-pas, waarmee u overal in Nederland en in het buitenland kunt golfen. U kunt dan tevens uw handicap behalen, laten registreren en bijhouden.
 • Maandelijkse betaling mogelijk; 5% korting bij betaling vooraf.
 • 10% korting op consumpties bij storting van € 50,00 op de cateringpas.
 • 50% korting op driving range ballen.
 • 10% korting op de lestarieven van de Golfacademy.
 • Speciaal tarief voor introducees: € 35,00 voor 19 holes, € 25,00 voor 9 holes, € 17,50 voor 14 holes Par 3/4  en € 10,00 voor 9 holes Par 3/4.
 • Geen bloktijden bij het boeken van starttijden.
 • Bijplaatsen voor 11 en na 13 uur uitgesloten. 
Interessant voor de beginnende golfers:
 • Met het GL40 abonnement onbeperkt spelen op de par 3/4 baan.
 • Dit kan zonder handicap en/of baanpermissie.
 • Samen met andere leden leren golfen.
 • Een buddysysteem om u wegwijs te maken op de golfbaan en in de golfsport. 
Interessant voor de werkende golfers:
 • ‘Tailormade’ jaarkaarten voor werkende golfers.
 • Interessant netwerk voor ondernemende golfers.    
Klik hier om lid te worden.
Golfacademy en oefenfaciliteiten
De baan beschikt over goed onderhouden oefenfaciliteiten. Een Golfacademy met ervaren golfpro’s, die maatwerk bieden op alle niveaus. Als clublid bent u vrij om te oefenen op de gedeeltelijk overdekte driving range, putting- en chipping green met oefenbunker.

U kunt dagelijks terecht tot zonsondergang.

Op woensdag en donderdag is de verlichting aan tot 21.00 uur.

Klik hiervoor meer informatie.
Golfbaan 18 holes
Onze thuisbaan ‘’Golfpark Almkreek’’ is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan. Het is een rustige en mooi gelegen baan aangelegd in een polderlandschap, waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben.

Dit landschap biedt de speler een typisch Hollands vergezicht over weilanden, sloten en boerderijen.

De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Er zijn een achttal lidmaatschappen beschikbaar, waarbij de prijs afhankelijk is van het aantal rondes. Voor de werkenden zijn er een tweetal arrangementen. U betaalt waarvoor u speelt. Deze speelrechten zijn inclusief het clublidmaatschap met alle voordelen van dien.

Er kan gekozen worden uit een lidmaatschap met of zonder leningsbewijs. Als u geen leningsbewijs van € 1.500 aanschaft, betaalt u eenmalig een instaptarief van € 100.

Indien u gedurende het jaar boven het overeengekomen aantal rondes uitkomt, kunt u een uitbreidingskaart kopen van 20 rondes van 9 holes (lus a of b grote baan of 14 holes baan) voor € 150.

Klik hiervoor meer informatie.
Golfbaan 14 holes par 3/4
Voor de beginnende golfers is er een 14 holes Par 3/4 baan, waarop zonder golfvaardigheidsbewijs gespeeld kan worden.

Deze baan leent zich voor elk niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3/4 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Ook zonder golfervaring kun je hier een ronde lopen, een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het golfspel.

Voor de 14 holes Par 3/4 zijn er een tweetal jaarkaarten beschikbaar. Met deze jaarkaarten kan er de hele week een onbeperkt aantal rondes van 14 holes gelopen worden, waarbij er op alle beschikbare tijden gestart kan worden. Deze kaarten zijn inclusief het clubmaatschap met alle voordelen van dien.

Klik hier voor meer informatie.
 
Horeca
Het Paviljoen is dé ontmoetingsplek voor clubleden. U kunt hier terecht voor een hapje en een drankje na uw rondje golf of genieten van de steeds wisselende "weekhap”.
Lidmaatschap jeugd
Jongeren van 4 tot 21 jaar kunnen laagdrempelig met de golfsport in aanraking komen. Er wordt veel aandacht besteed aan de golfontwikkeling van de jeugd, waarbij spelplezier altijd bovenaan staat. Op Golfpark Almkreek hebben we meerdere soorten lidmaatschap, bij het ene lidmaatschap wordt geen les gegevens, bij het andere lidmaatschap krijgt men extra lessen.

Er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, in alle soorten en maten, voor beginnende jeugdgolfers en al meer ervaren jeugdgolfers.

Klik hier voor meer informatie over de jeugd, de verschillende programma's, etc.
 
Business lidmaatschap
Golfen is de ideale manier om een goede band te onderhouden met uw zakenrelaties. Daarnaast is het een goede gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden. Golfpark Almkreek biedt u de mogelijkheid te bouwen aan een solide zakelijk netwerk en geïnspireerd te raken tijdens het golfen. Businessclub Almkreek is een levendige club, waar zakelijk golfen gecombineerd wordt met gezelligheid. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar met enthousiasme aan deelgenomen wordt door de business leden.

Is dit iets voor u of voor uw bedrijf? Sluit dan een Business lidmaatschap af. 

Klik hier voor meer informatie.